Hoppa till sidans innehåll

Oden Cup – Falköping, 13-14 april 2013

16 APR 2013 13:48
Från Carlstads BTK deltog Mathias Olsson, Samuel Hagberg och Ludvig Hagberg. Mathias spelade lagspel tillsammans med Hampus Årström-Relte Arvika BTK och de tog hem HJ17-lag efter en mycket bra avgörande dubbelmatch. Hampus och Mathias spelade även final emot varandra i HJ17-singel, där Hampus drog det längsta strået. En eloge till båda dessa som inte bara är bra pingisspelare utan som alltid uppträder föredömligt och är bra förebilder för de yngre spelarna.
  • Skapad: 16 APR 2013 13:48

Matte_på_pallen

Hampus och Mathias - vinnarna i HJ17-lag. (tvåorna från Falköping ser också rätt nöjda ut)

 

För Samuel och Ludvig gick denna turnering över förväntan och de var mer än nöjda. Ludvig kom 5:a i P10-singel. Samuel slutade också 5:a fast i P12-singel och gjorde en av sina bästa matcher någonsin när han lyckades vända åttondelsfinalen och vann i en femsetare mot en duktig Höganässpelare. Tillsammans tog de också en 3:e-plats i P12-lagtävligen. Ludvig hade en bra dag och lyckades vinna mot flera spelare som var två år äldre. Väldigt kul spelform, att spela lagspel. Man spelar varsin singel och en avgörande dubbel (och bröderna Hagberg lyckades hålla sams hela dagen J)

 

Ludvig och Samuel

Ludvig och Samuel, trötta men nöjda efter två dagar fullmatade med pingis.

 

 Ludvig In Action

Ludvig ”In Action” mot Arvikas Henry Quach (vinnare i P11) i lagsemifinalen.

 

 

De tre Karlstadspelarna

De tre Karlstadspelarna tillsammans.

/Per Hagberg

Fotnot: Undertecknad är jämnårig med Falköpings Peter Karlsson (EM-guld singel 2000, VM-guld dubbel 1991, samt ett antal VM- och EM-guld i lag)  och spelade mycket mot honom i yngre ålder. Dock ska vi inte prata om hur dessa matcher slutade.

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info