Hoppa till sidans innehåll

Region Väst Topp-12 18-19 oktober 2008

22 OKT 2008 05:34
Resan startade fredag eftermiddag, tyvärr utan Simon som inte lät helt pigg på rösten då han meddelade sin belägenhet. Vi höll på att dra iväg utan Bergman också. Vi fick plötsligt syn på honom mitt i Rudsrondellen med sin rulllväska, på väg i diametralt motsatt riktning mot den tänkta...
  • Skapad: 22 OKT 2008 05:34

Orsaken var en mobil som inte längre befann sig i Tobbes ficka. Den kom till rätta mot slutet av helgen tack och lov. Det var väl inte den första som var på vift förstod vi. Partille bjöd på en hamburgare innan vi tog oss in via kod i porten till Partille Vandrarhem. Oskar fick mysa mellan Peter och Tobbe och Isak fick sova hos mamma och syster. Ett gäng aktiva kineser höll oss vakna en stund. Det förblev okänt om de spelade pingpong men vilken kines gör det inte?

Morgonen blev arla för de unga spelarna, som alltid. Isak och Oskar spelade i samma pool och möttes i första match och jag tror Oskar inte riktigt hade gnuggat sömnen ur ögonen. Vinst till Isak. Sedan följde växelspel mellan P13 F13, P15 F15, Hj17 Dj17 och Hj20 Dj20 fram till sista match klockan 1900.

Isak och Peter
Isak och Peter

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oskar spelade bättre och bättre men han hade inte poängen på sin sida. Spelade bland annat en tuff match mot Henrik Magnusson Askim BTK som slutade 2-3. Isak tog en vinst mot Albin Karlén Falköping BTK i övrigt gick vinsten till motståndarna denna dag. Isak låg 8:a och Oskar 12:a efter lördagen. ”Reserven” Peter gjorde en fin insats under lördagen med resultat fifty-fifty, 3 vunna och 3 förlorade. ”Bergman” åt sina motståndare levande och sopade in vinst efter vinst. Trötta efter dagen käkade vi en pizza och somnade sött vid 22, i alla fall de jag hade koll på.

Oskar och Tobbe
Oskar och Tobbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På söndagen spelade alla väldigt bra pingis! Det var väldigt spännande matcher och Oskar bjöd på fin pingis med stort underhållningsvärde. Bland annat en väldigt ”thigt” match mot Robin Andersson Lindome som var så jämn men som slutade 0-3, typiskt! Vinst för Oskar kom mot Jacob Gilbertsson Lindome, 3-1, och mot Marcus Kinhult Fisklir 3-1, härligt! Isak tog också två vinster mot ovanstående, båda med 3-1. Oskar slutade 10:a och Isak 8:a.

De stora grabbarna hade jag inte lika bra koll på skall jag erkänna men vi såg ju en hel del av deras spel också. Tobbe vann alla sina matcher utom en, mot Kalle Relfsson BTK Warta, som enligt programmet faktiskt var struken? Peter gjorde en superinsats och slutade som 5:a och Tobbe kom 2:a.

HJ20 prisutdelning
HJ20 prisutdelning

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Andra Värmlänningar på plats var: Pontus Rööse, Magnus Pohjolainen, Catharina Emilsson Arvika, Jakob och Agnes Kiirikki Kristinehamn, Anna Bergqvist och Josefine Hulth Storfors.

Andra värmlänningar
Andra värmlänningar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som superstolt värmländsk pingismorsa rattade vi hjulen norrut och for hem till Karlstad. Apropå maten som är ett kapitel för sig dessa helger så fann vi en Tai takeaway med god mat så det blev inte bara pizza och hamburgare.                      

Körde och skrev gjorde Eva Eliasson.

För matchresultat vänligen se: http://www.partillepingis.se/tavlingar/tavlingindex.htm

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info