Hoppa till sidans innehåll

Riks Top 12 i Helsingborg 26-27 november

01 DEC 2011 10:43
Isak Eliasson var uttagen till Riks Top 12 som gick av stapeln i Helsingborg i helgen. De två spelare som blivit 1:a och 2:a vid de regionsvisa uttagningstävlingarna får delta utöver fyra direktkvalificerade spelare. Från Värmland deltog även Agnes Kiirikki från Kristinehamn.
  • Skapad: 01 DEC 2011 10:43

Eftersom landets bästa spelare deltar gäller det att ha rimliga förväntningar. Isak hade hoppats på en 8:e plats men slutade 9:a. Isak låg bättre till efter 1:a dagen men ramlade ner något i slutresultatet. Det blev 4 vinster varav en på wo och 7 förluster. Lite grämelse över någon lite snopen förlust fanns men på det hela taget var Isak rimligt nöjd. En vinst över David Blomberg från Eslöv och ”nära” skiljeset mot Europa-2:an Carl Ahlander-Johansson var meriterande.

Agnes spelade fantastiskt starkt i helgen och kom på 5:e plats i F15. Agnes tog 7 vinster varav en på wo och 4 förluster. Ett mycket meriterande resultat!

 

Isak_Agnes _Top12

Isak och Agnes

En reflektion är att jag tycker synd om våra spelare som nästan alltid spelar utan en riktig coach vid sin sida. När våra spelare kan, hjälper de ju varandra och vi föräldrar gör väl så gott vi kan, men jag kan för egen del säga att jag inte har så mycket att tillföra när det gäller det tekniska. Andra klubbar har oftast sin/sina tränare med för att stötta sina adepter. I jämna matcher kan det vara avgörande.

Efter avslutad tävling var det hemfärd i orkanen ”Berit”

Ingemar

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info