Hoppa till sidans innehåll

STIGA Veteran/Ungdomspoolen 2012

27 MAR 2012 20:49
Nu är så årets upplaga över efter ca 1000 matcher från fredag till söndag kväll. Då jag i min roll som förvirrad tävlingsledare nog är den som har minst koll på alla resultat och prestationer under helgen så ger jag mig inte in i några djupare analyser utan hänvisar den resultatnyfikne till http://resultat.ondata.se/000010/.
  • Skapad: 27 MAR 2012 20:49

Rent arrangemangmässigt är STIGA Veteran/Ungdomspoolen en rolig tävling mycket beroende på den stora spridning i åldrarna på deltagarna som det är.

På fredagkvällen äntrade veteranerna hagarna med ett ålderspann mellan 40 år och 73 år.

 

Äldre klass

På fredagen var de större grabbarnas tur

 

Det är en alldeles speciell stämning i hallen på fredagkvällen, lite mer avspänt skulle jag vilja påstå. Det handlar om spelare som ibland har möts i hagen redan för 40 år sedan så det är kanske inte så överraskande hur det egentligen skall gå i många av matcherna.  

På lördag och söndag är ålderspannet något förskjutet jämfört med fredagen då yngsta deltagaren var 7 år och majoriteten av spelarna var runt 12-14 år. Tycker nog att man kan påstå att känslorna ligger något närmare ytan under dessa dagar och tar sig uttryck i olika glada och förargade tillrop. 

Yngre klass

På lördagen var det dags för de något yngre deltagarna

 

Det är alltid roligt att se spelare som bara älskar att spela pingis och det tyckte jag man kunde se hos klubbens yngste deltagare Linnea Johansson som deltog i flickor 9, hon sprudlade av glädje över att spela pingis under hela lördagen. Det var också kul att se vår ”gamle” karlstadspelare Simon Arvidsson tillbaka i hallen. Har naturligtvis sett många fina matcher och dueller under helgen och det var en hel del av våra egna spelare som gjorde debut i tävlingshagen. Hoppas att alla som deltog tyckte det var roligt.

 

Priser

Med många deltagare blir det många priser

  

Jag skulle vilja avsluta med att rikta ett riktigt STORT tack till alla våra funktionärer som hjälpt till under helgen. Vi har fått mycket beröm för vårt arrangemang av flera av de deltagande föreningarna vilket är tack vare alla som hjälpt till. Det är ju några som jag skulle vilja lyfta fram lite extra, som förutom att de hjälper till på Ungdomspoolen även lägger ner en massa tid innan tävlingen. Det är Cecilia Lindgren som har skaffat och hållit ordning på domarna, utan vilka det inte skulle bli några mathcher. Sedan har vi Eva Eliasson som sköter om kafeterian och matserveringen på ett ypperligt sätt och Ingemar Eliasson som ser till att vi har priser i alla klasser. Sist, men inte minst, har vi Ingmar Aspenvall. utan dig skulle det inte bli någon ordning på anmälningarna.  

Tack så mycket för all hjälp /Ola Perman (Tävlingsledare)

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info