Hoppa till sidans innehåll

Säsongsavslutning i pingislokalen

24 MAJ 2010 18:13
Vi var ett 50-tal förhoppningsfulla som träffades i pingislokalen den 20:e för att ha kul tillsammans. Det var mest ungdomar men även en del föräldrar.
  • Skapad: 24 MAJ 2010 18:13

Dagen hade planerats av våra tränare och som sig bör började vi med en pingisturnering. Mikael Haster genomförde en enväldig seedning och lottning så att vi nybörjare blandades med mer duktigare spelare.  Sofia Strömgren hade oturen att lottas ihop med mig. Det kunde ju bara sluta på ett sätt…….
Vi kämpade i alla fall väl och var nära att vinna några set!

 

 

Mikael och Sandra höll prisutdelning och Anders lovade att rama in finalprotokollet.

 

Pristagarna

Det bjöds på varmkorv och fika. Jag tror rekordet blev 4 korvar med bröd + en massa kakor, kex och Festis. Tveksam diet men är det fest så är det!

Från klubbens styrelse fanns förutom jag själv, även Christine Henningsson och Inge Lundeteg på plats.

Efter tävlingen höll jag en liten tillbakablick på den gångna säsongen och pratade om de utmaningar som finns framför oss. Vi har bara till en del lyckats infria de målsättningar vi hade för den innevarande säsongen. En hel del återstår att göra.
Vi har stora utmaningar framför oss, - framför allt våra tre stora arrangemang, Solstaträffen till hösten samt Ungdomspoolen och JSM till våren. Det blir mycket arbete för oss alla inblandade men jag känner mig trygg i att alla ungdomar och föräldrar i klubben hjälps åt att ro det hela i land.

Klubben gör nu en nysatsning på våra ungdomar och målsättningen är att vi ska kunna erbjuda professionell träning men också få in fler barn och ungdomar i våra grupper.

Vår huvudtränare Mikael Haster kommer att återuppta sina studier till hösten och tackades av med blommor och applåder för sina insatser i klubben under säsongen. Mikael har gjort ett mycket gott arbete som vår huvudtränare.

På väg hem fick alla med sig en ”fribiljett” till badhuset. 

Ingemar Eliasson
Ordförande

 

 

 

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info