Hoppa till sidans innehåll

Segerflyt i Motala

17 JAN 2012 22:19
På tal om Motala. Vättern, slussen och visst ett radiomuseum finns där. Och så vi då. I alla fall i lördags. Då var det nämligen dags för det näst sista sammandraget i Div. 2 ÖSS. Platsen var Sporthallen i Motala.
  • Skapad: 17 JAN 2012 22:19

När vi kom fram insåg vi att vi fick spela i den stora hallen med plats för 200 åskådare. Vi funderade ett tag på om det skulle bli fullsatt, men kom fram till att vi trodde att det skulle bli i alla fall några platser över. Därför satt vi lugnt kvar med gott samvete på våra stolar på läktaren och intog dom mackor eller sallader som vi hade tagit med. Efter det gick vi ned och tog våra matchstolar på plan i besittning. Det var dags för uppvärmning.

 

I första matchen mot Vikingstad SK spelade Pontus, Isak, Hilde och undertecknad i singel. Oscar P spelade dubbel. Vikingstad hade endast 3 man. Dock gjorde dessa 3 man en bra match och pressade oss bra i inledningen av matchen. Två vinster i skiljeset vände på steken och sedan rullade det på bra fram till dubblarna. Då var ställningen 6-2. En dubbelvinst på grund av bra spel och en dubbelvinst på grund av WO skrev sedan slutresultatet till 8-2. Ett bra resultat mot ett bra, dock reducerat, lag.

 

Sedan bar det iväg till ett matställe som såg ut som en vägkrog utanpå, men som en fin restaurang inuti. I alla fall var det dukat fint. Här beställdes allt ifrån plankstekar till kebabtallrikar. Sedan sov vi middag i två timmar, nja, snarare i tio minuter. Då var det nämligen dags för inslagning igen.

 

Hemmalaget Motala BTK stod för motståndet. Inför omgången var dom endast två poäng efter oss i tabellen och vi kände flåset i nacken. Och med detta flås susade vi fram till en 4-0-ledning. Sedan flöt vi fram som en båt på Göta kanal till en 7-1-ledning och en dubbel med en fin avslutning satte spiken i sjörövarkistan. 8-1.

 

 

Div2_120114

 

Annat vi minns:

 

-         lite gren var det när Hilde gick in i ett träd och tappade mössan

-         lite skruvat var det när Lotta köpte en Twister fast det var minusgrader ute

-         lite gambling var det i luften när Pontus intog spelautomaten på matstället

-         lite taktiskt var det Ingemar placerade ut dom fyra spelarna i protokollet inför den andra matchen

-         lite galet var det när Isak hyllade sin motståndare för hans oerhörda skruv

 

och

 

-         lite lyxig mat var det på OP:s filétallrik

 

Lyxiga och goda var också resultaten i den fina hallen. Vi fortsätter att tävla om andraplatsen.

 

Vid pennan /D Lundeteg

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info