Hoppa till sidans innehåll

Sommarläger 23-24 Juli

29 JUL 2009 13:38
På CBTK’s sommarläger var stora delar av Värmland representerad samt även Spårvägen.
  • Skapad: 29 JUL 2009 13:38

Dag 1: Med 18 anmälda, spralliga ungdomar dök 17 stycken upp och lägret kunde dra igång. Som ledare för det hela stod (jag) Sandra Andersson, Mikael Haster, David Lundeteg och vår egen Ola Perman. Förmiddags passet började segt men efter en ”Killer”boll uppvärmning vaknade barnen till liv och jag drog igång med första passet. Kontroll stod på schemat, samt förflyttning.


Instruktions dags

Kvarten innan lunch avslutades med ett varierande vinnarbord som uppskattades. Efter detta tog vi en välbehövd lunch.

Eftermiddagspasset som Ola planerat bestod av fotarbetes övningar mestadels i intervall form med lite variationer beroende på spelskicklighet och ålder och avslutades med lite ”springskoj” som fys och bad (för de som var sugna på det).

Dag 2: Haster drar igång efter uppvärmningen med servövningar samt förflyttning. Han varierar även mellan dem. 


Instruktions dags igen

Barnen vaknade till efter andra övningen. Serv, kortretur varav vid vissa tillfällen öppning av lång serv väckte barnen till liv och tävlingsinstinkter osade genom träningslokalen. Med leenden på våra läppar tog vi lunch.


Nöjda ledare

Eftermiddagspasset: Nu var det Lundetegs tur att ha hand om ett pass. Avslutningspasset blev ett klassiskt matchpass med 2 lag som indelning. Lag Nord och lag Syd – vilket fick många Karlstads spelare att hojta till namnet Patrik Nord, vår alldeles egna Nord. Efter många dueller med både singel och dubbelmatcher segrade lag Nord med hela 12 poäng över lag Syd. Jag och Haster som tappert intog lag Syd med vår gedigna insats, skyller helt och hållet på gummit. Efter mycket svett men absolut inga tårar drog vi ut ur lokalen för lite utomhus fys! Ola visade barnen vart både skåpet och kondisen skulle stå och gjorde ett väl arbetat fyspass.

Med detta bugar vi och bockar för denna gång och hoppas att alla barn samt andra ledare hade ett riktigt bra läger, för det hade i alla fall vi!!

Hoppas på mer läger med er alla!

 

Skribent: JO-Waldner (Sandra)

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info