Hoppa till sidans innehåll

Tidig hemfärd från Stratos poolen 17/1

25 JAN 2009 20:22
Samling o kaffe hemma hos Eliasson’s i Skattkärr på fredagskvällen. Magnus Hildebrand körde och jag var kartläsare. I baksätet satt Oskar, Mathias och Isak.
Efter sedvanlig Kebabtallrik bodde vi på Aabrins lågprishotell i Västerås. Inget Hilton precis, men helt OK. Efter frukost 07.30 åkte vi de sista milen till Enköping och Stratos poolen.
  • Skapad: 25 JAN 2009 20:22

Vilken jättehall! Det fanns rött, gult och blått sekretariat. Ordning och reda och väl arrangerat.

På förmiddagen var det P 13 för alla grabbarna. Stabilt spel av alla tre gav vardera 3 vinster och 1 förlust i pool spelet. Oskar gick vidare som Pool 1:a och Isak o Mathias som pool 2:or.

Sen tog det slut, samtliga rök i sin 1:a match. Det var ju lite snöpligt, inte minst Oskar hade nog räknat med att gå lite längre….. Han hade ju bara P 15 kvar på eftermiddagen och det låter ju lite tufft i en stor tävling som denna.

Isak och Mathias däremot hade ju ”sin” klass kvar att se fram emot på eftermiddagen,  P 12. Då minsann!!!!

Pingis blir ju som bekant inte alltid som man tänkt. Både Isak och Mathias blev pool 3:or efter 2 vinster och 2 förluster. Det kändes lite snopet.

Oskar krigade väl i P 15, men med 1 vinst och 3 förluster slutade han som pool 4:a.

Ange alt-text här.

Grabbarna kollar in hallen

 

Det var ett starkt startfält i tävlingen och med deltagare från stora delar av mellansverige ska man ha realistiska förväntningar. Lite bättre resultat hade nog grabbarna ändå hoppats på.

Den som gladde med stabilt och starkt spel var Mathias. Han vann flera tuffa matcher. Det var härligt att se en taggad Mathias med näven i luften efter vunna bollar.

Ingemar

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info