Hoppa till sidans innehåll

Värendspelen HJ20 och HE

07 JAN 2010 11:18
För min del började det på söndag med HJ20 som var ett ojämnt startfält. Sun Jian var storfavorit före mig, sen var det flera av de allra bästa som inte spelade. Jag började med en vinst mot Jie Xu som spelar för Rekord i division 1. Sen fick jag ännu tuffare kinesmotstånd i form av Sun Qian som ju faktiskt vunnit allt på andrabordet i superettan.
  • Skapad: 07 JAN 2010 11:18

Det var en oerhört jämn match som jag till slut vann med 11-9 i skilje!

 

Efter matchen mot Qian gick det lättare mot Anton Olofsson och Martin Lovén som avfärdades utan förlorat set. I finalen mötte jag som väntat Sun Jian. Han är en pennskaftspelare med kortnabb. Hans servar och tillbakasmashar på mina loopar avgjorde till hans fördel och han vann 3-0. Jag skulle ha vunnit första set där jag hade setbollar, men han blev för svår.

 

På måndagen var det herrar elit som hade ett grymt startfält med hela det svenska landslaget med (som en inledning av deras landslagsläger).  Spelare som Chen Jian och Gui Kai var inte mer än kvartsfinalseedade, det händer inte ofta! Efter att ha vunnit poolen hyfsat enkelt vann jag första slutspelsmatchen över Adam Andersson som hade otroliga problem med min serve. I andra omgången väntade återigen Sun Jian som jag hoppades ha bättre chans mot nu. Men icke, jag förlorade utan setvinst idag också även om jag var bättre med i spelet nu och hotade honom i alla seten. Vinnare i elitklassen blev överraskande Mattias Stenberg före Chen Jian.

 

Vid pennan /Simon 

Skribent: Ola Perman

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info