Hoppa till sidans innehåll

Yasaka GP-slutspel

13 MAJ 2009 19:29
Till GP-slutspelet kom två av Carlstads spelare, Simon och Tobias. En rolig tävling med många bra matcher, startfältet var riktigt bra precis som förra året. Största favoriten till segern var Johan Sondell som imponerat i elitserien och vunnit SM-guld i HJ20
  • Skapad: 13 MAJ 2009 19:29

I gruppspelet fick Simon en riktigt svår grupp och fick börja mot Martin Singh. Efter en knackig inledning så lyckades han vända på steken i flera set och vann med 4-2, men mot Mats Sandell blev det en säker seger med 4-0. Men sen mötte han även Sondell som till slut drog det längsta strået efter en tät match, och första förlusten kom med 3-4.

 

Tobias som inte kunnat träna så mycket som han velat på slutet, gick det sämre för. Efter många negativa kommentarer blev det förluster mot både Jimmy Ojakangas och de båda andra poolmotståndarna. I vidarekvalet däremot så tog han sig i kragen och var mycket nära att ta sig vidare. Men marginalerna var emot honom och det blev förlust mot Sandell trots ledning 10-8 i skilje. Vinsten sedan mot Linus Brännström räckte inte, men trots att han inte gick vidare hade Tobias ändå vunnit den sista matchen i CBTK-tröjan!

 

I slutspelet var det Simon mot Översjö. Det var en jämn match där de första fyra seten vanns med två bollar, tre av dem tyvärr till Översjö. Efter ett lätt set till Simon tillskrevs segern till Översjö. Han gick senare fram till final där Sondell vann med 4-1, som därmed motsvarade favoritskapet.

Skribent: Simon Arvidsson (genom webmaster)

Sponsring

CBTK Facebook

 
Ange alt-text här. 

Kontaktinformation Föreningen

Carlstads BTK
Box 4097
650 04 KARLSTAD
This is a mailto link
Riksidrottsforbundet

Postadress:
Carlstads BTK - Bordtennis
Box 4097
65004 Karlstad

Kontakt:
Tel: +46722012070
E-post: This is a mailto link

Se all info