Hoppa till sidans innehåll

Anmälningsförfarande till clinic 17/7

09 JUL 2018 21:21
Besök av Ricky Wysocki och Jeremy Koling
  • Skapad: 09 JUL 2018 21:21

Här kommer anmälningsförfarandet till clinic med Ricky Wysocki och Jeremy Koling den 17/7.

Vi kommer öppna anmälan på onsdag 11/7. För Castlewood klubbmedlemmar öppnar anmälan kl. 19.00 och för övriga intresserade 20.00. Som medlem i det här fallet räknas om man betalt in medlemsavgift för innevarande år, är ni osäkra om ni har gjort det så ställ en fråga via messenger-funktionen på vår Facebook-sida. Om ni är intresserade av att bli medlemmar kan ni klicka här.

Skicka er anmälan till This is a mailto link. I ämnesraden skriver ni ert för- och efternamn följt av ”clinic”. Vi kommer inte acceptera några mejl inkomna innan klockan slagit hel timme (19.00 för medlemmar respektive 20.00 för övriga). För att detta ska gå rätt till rekommenderar vi att ni kollar Fröken Ur innan ni skickar ert mejl, länken till den sidan finns här. Vi har testat detta förfarande och mejlservern följer Fröken Ur exakt på sekunden.

Så för att undvika besvikelse - se till att klockan har slagit hel timme hos Fröken Ur innan ni skickar mejlet.

Under onsdagskvällen kommer en lista sammanställas och publiceras på Facebook. Den kommer visa vem som fått plats samt en väntelista med de tio första personerna. Om ni har fått plats så ska betalning ske så snart som möjligt men SENAST 23.59 torsdag 12/7. Kostnaden är 150 kr för medlemmar och 200 kr för övriga. Betala till swishnummer 123 018 33 68. Om ni inte har swish så kan ni betala till bankgironummer 121–2166, men då är det viktigt att ni även skickar ett mejl till This is a mailto link och aviserar er betalning, detta eftersom banken behandlar dessa betalningar långsammare.

OBS! Betalningen är bindande och kommer inte betalas tillbaka om ni får förhinder. Sjukdom eller oförutsedda händelser kan bedömas fall till fall. Om inte betalning har kommit in innan 23.59 torsdag 12/7 så flyttas ni till sist i väntelistan. (Vid inställt event betalas anmälningsavgift tillbaka till samtliga)

När en plats blir tillgänglig kommer personen överst i väntelistan bli kontaktad via mejl. Vi ber alla som har en plats men får förhinder att snarast meddela oss detta så första person på tur i väntelistan får chansen. Mejla då This is a mailto link och meddela detta. Vi kommer inte acceptera några interna överlämningar av platser. Uppdaterad anmälningslista kommer publiceras på Facebook löpande fram till eventet.

Frågor ställs med fördel via messengerknappen på vår Facebook-sida.

Skribent: André Wollin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info