Hoppa till sidans innehåll

Clinic med Ricky Wysocki och Jeremy Koling!

05 JUL 2018 23:28
  • Skapad: 05 JUL 2018 23:28

Vi kan med glädje presentera att Castlewood får besök av Ricky Wysocki och Jeremy Koling tisdagen den 17/7. Två av världens bästa discgolfare, rankade 1:a respektive 11:a i världen just nu kommer köra en clinic på ca 2 timmar med start kl. 15.00 och sedan spela Riddarrundan med oss senare på kvällen. Det finns tyvärr endast 50 platser till clinicen så det är först till kvarn som gäller. Hur exakt anmälan går till och när den öppnar kommer vi gå ut med inom kort. Priset kommer vara 150 kr för medlemmar och 200 kr för icke medlemmar.

På Riddarrundan kommer vi köra en lottning bland de som deltagit på clinicen om vem som ska gå i grupperna med Ricky och Jeremy (de går i varsin grupp). Observera därför att ni inte per automatik kommer spela med dem om ni sätter ert namn i någon av dessa grupper i webb-appen.

Vi välkomnar även Alessa Schwarz från Tyskland och Devan Owens från USA på Riddarrundan denna kväll! Vi kommer lotta Devans medspelare från hela fältet så där gäller samma sak som beskrevs ovan gällande registreringen.

Vi reserverar oss lite med tanke på tiderna för clinicen och skulle det bli extremt dåligt väder kan det bli inställt. Men peppar peppar, vi håller tummarna för ett soligt Slottsskogen om knappt två veckor och återkommer så snart som möjligt med detaljer för anmälan.

Skribent: André Wollin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info