Hoppa till sidans innehåll

Riddarrundan


Castlewoods huvudattraktion är Riddarrundan, en av Sveriges största veckotävlingar med ett snittdeltagande på 80 personer under säsongen 2018. Tävlingen lockar både nya och erfarna spelare och pågår under 21 tisdagar från april till september.

 

Registrering och betalning sköts i år av Spinn. Klicka på röda knappen nedan för att komma dit och sök på Riddarrundan i sökfältet så dyker alla deltävlingar upp. Registreringen öppnar på söndagar två dygn innan tee-off.

Spinn

 

Följande klasser kommer att finnas tillgängliga med respektive avgifter (hel säsong/enskild deltävling)

• MPO              300kr / 40kr
• FPO               300kr / 40kr
• Recreational  300kr / 40kr
• Junior ≤15     200kr / 20kr

 

Priser kommer delas ut i slutet av säsongen baserat på snittet av de sju bästa rundorna. Prispengar kommer endast delas ut i MPO och FPO-klasserna, i övriga klasser kommer alternativa priser delas ut. Man kan endast bli berättigad priser om man har minst sju rundor spelade. Vid varje deltävling kommer  CTP-priser delas ut.

 

Om man är osäker på om man ska spela MPO eller recreational så har vi satt ett riktmärke kring förra årets banpar 54. Om man spelade under 54 i snitt så kan man med fördel spela MPO. 

 

OBS! Om man väljer ett säsongspass i Spinn så måste man välja rätt klass från början. Det valet låses till din profil och går inte att ändra i efterhand. 

 

Observera att greenfee på 40kr ska betalas till Slottsskogens discgolfbana vid varje deltävling. Ett smart alternativ är att köpa ett årskort i början av säsongen. Då undviker ni de köer som kan uppstå inför varje Riddarrundan-tävling men ni får framför allt tillgång till banan hela 2019, väl värt pengarna!

 


 

Uppdaterad: 05 JUN 2018 23:07 Skribent: André Wollin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info