Hoppa till sidans innehåll

Riddarrundan


Castlewoods huvudattraktion är Riddarrundan, en av Sveriges största veckotävlingar med ett snittdeltagande på 80 personer under säsongen 2017. Tävlingen lockar både nya och erfarna spelare och pågår under 21 tisdagar från april till september. 

 

Anmälan

På Riddarrundan använder vi oss av ett digitalt scorekort designat av Spinn vars skapare förutom att vara grymma discgolfare även är engagerade klubbmedlemmar. För att registrera dig, gå till riddarrundan.se. Observera att all anmälan till Riddarrundan sker via den sidan. Om du har några frågor, kontakta oss på This is a mailto link eller ställ din fråga via Messenger på vår Facebook-sida.  

Kostnad

För klubbmedlemmar kostar Riddarrundans säsongskort 300kr, för icke medlemmar 400kr. Vill man betala för en enskild runda kostar det 40kr oavsett om man är medlem eller ej. Man behöver aldrig betala mer än 400kr totalt under en säsong. Swisha till 123 018 3368.

Gå till medlemssidan för mer information om avgifter kring medlemskap och Riddarrundan. 

Observera att greenfee på 40kr ska betalas till Slottsskogens discgolfbana vid varje deltävling. Ett smart alternativ är att köpa ett årskort i början av säsongen. Då undviker ni de köer som kan uppstå inför varje Riddarrundan-tävling men ni får framför allt tillgång till banan hela 2018, väl värt pengarna! Som klubbmedlem får du dessutom 50kr rabatt på årskortet.

Banläggning 2018

Bankarta 2018

Uppdaterad: 05 JUN 2018 23:07 Skribent: André Wollin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Castlewood DGC - Frisbee
André Wollin, Öckerögatan 4A
41452 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info