Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Resultat SDGT Bulltofta"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Resultat SDGT Bulltofta


Deltävling 2 gick av stapeln på Bulltofta i Malmö!

22 deltagare ställde upp under söndagens tävling som spelades på den ordinarie vita slingan. Regnet hängde i luften, men vi klarade oss bra under bägge rundorna. Lite, lite duggregn var allt och inte allt för mycket vind bjöds det på heller!

Ensam är stark och jag var den ende deltagaren från Christianstad - ja faktiskt den ende från Nordöstra Skåne. 

Efter den första rundans 60 kast låg jag på en 7-8;e plats, 5 kast bakom tätduon Zlatko Velevski och Johan Gehrisch bägge på 55 kast. Glädjande nog tog jag hem den ena CTP:n på hål 6.

Efter lunch hade vi en liten jippotävling iform av puttävling och "ring of fire" där Mickes Discgolf stod för sponsrade priser i form av discar - vilket var mycket uppskattat. Nu blev det tyvärr inga priser för en annan. 

Som vanligt (vintertid) så tappade jag lite under runda två, då jag blev lite trött i ryggen. Nu blev det 62 kast och till sist en delad 10:e placering. Vann gjorde Johan Gehrisch på totalt 107 kast före Al Flemming och Jimmy Kristensson.

Inga nyheter är skapade

Postadress:
Christianstad Frisbee Club - Frisbee
Magnus Rengman, Kung Valdemars väg 32
29165 Kristianstad

Kontakt:
Tel: 0708398474
E-post: info.c4fc@gmail.com

Se all info

 

Discsport.se