Hoppa till sidans innehåll

Inbjudan Fyrlingen 2014


Fyrlingen 2014 3-5 januari i Borås

 

Hjärtligt välkomna till den åttonde upplagan av Fyrlingen, ett arrangemang av Club boule la Pomme de Pin Toarpsdal (POM). Fyrlingen 2014 tar emot 64 st 4-mannalag, varav 16 platser inledningsvis är vikta för utländska lag och inbjudningslag. Anmälan för Fyrlingen öppnar 1 september kl 00.00 på www.sbfonline.se för lag med svensklicensierade spelare och på mail This is a mailto link för icke svensklicensierade lag. Anmälningsavgiften är 800 kr per lag.

Anmälan sker till en och samma spelstart och i samband med att man anmäler lag skickar man ett mail till This is a mailto link med laguppställning och önskan om spelstart för lördagens gruppspel: 08.30 eller 16.00. Observera att om för många lag önskar samma spelstart kommer lotten avgöra vilken spelstart man får. Besked om spelstart kommer ges via mail samt på www.fyrlingenpetanque.se.

 

Fyrlingen 2014 sträcker sig över tre dagar och startar fredagen den 3 januari. Klockan 16 startar vi propagandadubbeln, där vi siktar på att locka så många lag som det bara går. Kanske kan vi slå något slag inofficiellt inomhusrekord? Hur som helst är alla välkomna att delta i propagandadubbeln, flaskspel och skyttetävlingar, oavsett om du ska vara med i Fyrlingens huvudtävling eller inte, oavsett om du har licens eller ej. Alla är välkomna att delta, oavsett ålder och förutsättningar. Det ni!

Lördag 4 januari börjar Fyrlingen med gruppspel och på söndagen spelas slutspel för samtliga lag, beroende på placering under lördagens gruppspel: ettan går till A-slutspel, tvåan till B, trean till C och fyran till D.

 

Program Fyrlingen 2014

 

Fredag 3 januari

16.00 start Propagandadubbel med direktutslagning A+B

Dessutom skyttetävling och flaskspel löpande under kvällen

 

Lördag 4 januari08.30 Spelstart Fyrlingen gruppspel för grupp 1-8

16.00 Spelstart Fyrlingen gruppspel för grupp 9-16

 

Söndag 5 januari

08.30 8-delsfinaler C-D-slutspel

ca 10.30 8-delsfinaler A-B-slutspel

ca 12:30 Kvartsfinaler A-D-slutspel

 

Därefter fortsätter finalspelet under dagen utan fasta hållpunkter, då matcherna ej är tidsbegränsade och kör igång allt eftersom.

 

Under hösten öppnar vi vår nya hemsida www.fyrlingenpetanque.se. Där kommer vi presentera nyheter, information om tävlingen samt erbjudande om boende med mera. 

Uppdaterad: 02 SEP 2013 08:56 Skribent: Herman Thorell
E-post: This is a mailto link

loggafyrlingen

Postadress:
Club Boule la pomme de pin Toarpsdal - Boule
Toarpsdal Hasselbacken, Birgitta Thorell
51690 Dalsjöfors

Kontakt:
Tel: 033125483
E-post: hermantoarpsdal@gmai...

Se all info