Hoppa till sidans innehåll

POM de Prix


Bjuder in till asgrymma

POM de Prix 2019 

Var och när: Toarpsdals bouleplats 6 juli 2019  

Anmälan: På SBF Online senast 4 juli. Internationella lag via mail till This is a mailto link Max 32 lag, men om det blir högt tryck så funderar vi på att öppna upp för fler!

Spelstart: Anmälan om närvaro senast 11.45 och sedan spelstart omedelbart därefter

Sanktion: Tävlingen har regional status och är sanktionerad av Svenska bouleförbundet

Tävlingen: Öppen dubbel, direktutslagning men med A-B-C-D-slutspel. Om tävlingen blir fulltecknad är alla garanterade 3 matcher och max antal matcher för något lag är 5. Grymt va? Vi tillämpar generös tidsbegränsning så att det inte barkar iväg med väntetider!

Kostnad: 100 kr/person

Boende: Möjlighet att ställa upp husbil och husvagn (utan tillgång till el) finns i anslutning till spelområdet (ca 100 meter därifrån) på en asfaltsparkering. Självklart helt gratis, men anmälan om detta krävs till This is a mailto link I övrigt hänvisar vi till https://www.boras.com/sv/64403/Boras-Tourist-Center/

Övrigt: Eftersom vi i POM vill att boule-petanque ska vara något utöver det vanliga satsar vi på helhetsintrycket. Förutom huvudtävlingen så blir det skytte- och  läggtävlingar, flaskspel om intresse finns. Dessutom POM de café där vi serverar fika, lunch och allt möjligt en boulemage kan tänkas tarva. Har du kostönskemål? Hör av dig till oss i så fall.

Vi kryddar det hela med att om tävlingen blir fulltecknad så skickar vi med vinnarna av huvudturneringen (A-slutspelet) en garanterad och betald plats till Fyrlingen 2020. Dessutom lottar vi ut en garanterad plats (dock ej betald) till Fyrlingen 2020 bland samtliga anmälda lag! Najs va?

                     

Så, inte vill du missa ett fantastiskt tillfälle att uppleva lantidyll, en asgrym bouletävling, stämning de lux och skönt häng med folk? In och anmäl er!

Uppdaterad: 08 APR 2018 12:21 Skribent: Herman Thorell

loggafyrlingen

Postadress:
Club Boule la pomme de pin Toarpsdal - Boule
Toarpsdal Hasselbacken, Birgitta Thorell
51690 Dalsjöfors

Kontakt:
Tel: 033125483
E-post: hermantoarpsdal@gmai...

Se all info