Hoppa till sidans innehåll

Ungdomspris till våra ledare

20 DEC 2016 11:59
Då Tanums Kommun i februari anordnar Tanum Hyllar, kommer årets ungdomspris gå till Dance Ports duktiga ledare Matilda Dahlström & Matilda Lindh
  • Skapad: 20 DEC 2016 11:59

Dessa duktiga dansare med SM-medaljer i sina karriärer, har i år tagit hand om våra minsta dansare i SKUTTIS och ROCKA LOSS. Matilda Lindh har tidigare år hjälpt de tidigare ledarna, medans Matilda Dahlström varit med under detta året.

Det syns på barnen de leder hur bra det går på kurserna. Senast vi såg prov på detta var under vår avslutning i Kville Kyrka. Där visade de upp sin uppvärmning och sin koregrafi från FROST.

Motiveringen till priset är:

Ungdomspriset 2016 tilldelas Matilda Lindh och Matilda Dahlström, Danceport Fjällbacka.

För smittande engagemang, energi och ledarskap som tar sig uttryck i många barns glädje och entusiasm mottar Matilda Lindh och Matilda Dahlström årets Ungdomspris. De visar prov på gott ledarskap som stöttar och stärker många unga dansare på vägen att utvecklas och att våga ta steget ut framför publiken. Vi hoppas och önskar att pristagarna fortsätter att utveckla sin kapacitet för att glädja, entusiasmera och leda, och önskar stort lycka till på vägen framåt.

Vi säger GRATTIS till båda pristagarna.

Skribent: Christer Lind
Epost: Adressen Gömd

 

 

Bli medlem

Postadress:
DF Dance Port Fjällbacka - Danssport
Ann Brattström, Råröd 3
45741 Fjällbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info