Hoppa till sidans innehåll

Klubbkläder

10 SEP 2019 19:30
Nya klubbkläder! I och med den uppdaterade logotypen så är det även dags för nya klubbkläder.
  • Skapad: 10 SEP 2019 19:30

Vi har ett samarbete med stadium och kläderna kommer därför att beställas från dem. För att underlätta för alla så kommer vi ha en ”Medlemsdag” på stadium måndag 16/9 kl. 16.00-19.00. Du kan när som helst under den tiden åka förbi på Stadium Örnsköldsvik och testa fram storlekar, känna på kläderna och lämna din beställning. 

 

Stadium erbjuder även 20% rabatt på allt* i butiken under klubbkvällen

 *Gäller på ordinarie, paket och medlemspriser. Gäller inte vid köp av presentkort, gäller när klubbens medlemskort dras i kassan (som registrerad medlem i Rockringen säger du till i kassan att du är medlem så har de vårt klubbkort där)

 

OBS! Trycket kommer göras på Trackscreen och ingår därför inte i priset som Stadium har på själva klädesplagget. Tryckkostnad på jacka kostar 120kr och tillkommer därför på stadiums pris. Vill man ha tryck på byxa/tröja/linne eller de andra produkterna tillkommer det ca. 40kr/45kr/82kr beroende på om man vill ha rockringens R/Namn/både namn och Rockringens R. OBS!

 

På bilden ser ni hur koftan kommer se ut på ett ungefär. Trycket kommer vara mer silvrigt.

 

*om du inte har möjlighet att åka förbi stadium går det bra att skicka ett mejl till This is a mailto link . Skriv Produkt/modell, storlek samt vilket namn du vill ha på trycket, det går endast att ha för- eller efternamn, alternativt initialer*

Skribent: Julia Elfving
Epost: Adressen Gömd

webb-tv

 

FB-bild

 

Bli medlem

 

r8alXEyU

 

 

Postadress:
DF Rockringen - Danssport
Leif Sundin, Granvägen 4
89142 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: 0660372430, +46703495941
E-post: This is a mailto link

Se all info