Hoppa till sidans innehåll

SM 2020


Återbetalning av biljetter till SM i Dans 2020
 
Kära Dansare och Danspublik
Nu har vi äntligen fått klart med de åtgärder för som behövs för att kunna återbetala de biljetter som köps till SM i Dans i Örnsköldsvik. Vi kommer att återbetala alla biljetter, både inträden och biljetter till banketten. Återbetalningen omfattar endast biljettpriset, dvs. den administrativa avgift som las på ovanpå biljettpriset återbetalas inte eftersom det är den avgiften som finansierar biljettföretagets administrativa arbete.
Återbetalningarna kommer att initieras under v16 men pga. att biljettföretaget har mycket hög arbetsbelastning föranlett av många inställda evenemang kommer pengarna inte att finnas på köparnas konton förrän tidigast 12-15 dagar senare. Vi hoppas att alla har förståelse för detta.
Mvh,
Dansföreningen Rockringen & DSF


OBS!! INSTÄLLT!

Inställda SM-tävlingar våren 2020

Vårens SM i Dans ställs in.
Den 22 - 23 maj skulle SM i Bugg och Rock´n´Roll och Standard och Latin samt Swedish WCS Nationals gå av stapeln i Örnsköldsvik i Höga Kusten. Det var ett arrangemang som hade planerats sedan lång tid tillbaka och det skulle bli en helg med massor av underbar dans, skön musik och duktiga dansare. Som vi alla vet har världen sedan dess hamnat i ett närmast kaotisk tillstånd till följd av det Covid-19 virus som sprids. Tävlingar och arrangemang tvingas att ställas in runt om i världen på grund av det oförutsedda virus som drabbat världen globalt vilket lett till att en pandemi har utvecklats. Med hänsyn till gällande lagstiftning om att samla människor, respekt för allas hälsa och gällande restriktioner samt rekommendationer tvingas vi nu tyvärr meddela att SM i i Bugg och Rock´n´Roll och Standard och Latin samt Swedish WCS Nationals ställs in. Det här är ett beslut som fattats i samråd mellan arrangörsföreningen Rockringen och Svenska Danssportförbundet, DSF och i linje med vad vi ser andra arrangörer tvingas göra.

Vi beklagar detta men vi hoppas samtidigt att vi snart kan se fram mot en frisk värld full av dans!
Vi vill avslutningsvis tacka alla som lagt ner mycket arbete för att förbereda dessa SM tävlingar.

__________________________________________________________________

22-23/5-2020 går SM i dans av stapeln i Höga Kusten, Örnsköldsvik och det är Rockringen som är årets värdförening. 

Boka in denna helg för att se Sveriges dansare göra upp om SM-titlarna i Bugg, Dubbelbugg, Boogie Woogie, Lindy Hop, Rock ´n Roll, Standard och Latin. Under helgen annordnas även en tävling i West Coast Swing.

Här hittar du den officiella SM-hemsidan: http://smidans.se/. Här finns förslag på boende samt aktiviteter som går att göra i och runt Örnsköldsvik.

Varmt välkomna! 

Uppdaterad: 04 OKT 2019 13:03 Skribent: Julia Elfving
Epost: Adressen Gömd

webb-tv

 

FB-bild

 

Bli medlem

 

r8alXEyU

 

 

 

Postadress:
DF Rockringen - Danssport
Leif Sundin, Granvägen 4
89142 Örnsköldsvik

Kontakt:
Tel: 0660372430, +46703495941
E-post: styrelsen@rockringen...

Se all info