Hoppa till sidans innehåll

Information kring medlemskap


Medlemsavgift

Medlemskap i DK Altira kostar 200:- per kalenderår. Avgiften är densamma för alla åldrar. Familjemedlemskap kan tecknas av de som är folkbokförda på samma adress och detta kostar 500:-/år. Det är inte möjligt att i efterhand slå ihop två individuella medlemskap och göra ett familjemedlemsskap av det.

Inför antagningar på kurser till omgång 4 som startar i oktober, sänks medlemsavgiften till 100 kr respektive 200 kr för familjemedlemsskap och gäller då året ut.

 

Aktiv medlem
Klubben erbjuder tillgång till träningslokal, musikanläggningar och musik (för vilken vi betalar STIM-avgift). Vi har även en försäkring för våra aktiva medlemmar. För allt detta tillkommer 500:- per termin i träningsavgift, vilket innebär att en aktiv medlem betalar 1000:- per år.

 

Tävlingslicens
Är du intresserad av att börja tävla? Kontakta vår tävlingsansvarige på This is a mailto link för information om hur du går tillväga för att komma igång.

 

Kursavgift
Att gå en kurs kostar i normalfallet 500:- för vuxna och 300:- för ungdomar till och med gymnasiet. Till det tillkommer medlemsavgiften på 200kr per år. Vissa kurser har andra avgifter t ex vid annat antal kurstillfällen, det utannonseras i så fall i samband med kursen.

 

Inbetalning
Kurs, Tävlingsavgift och medlemsavgift:
Anmälan till kurs eller träning görs via vårt anmälningssystem, vill du enbart bli medlem gör du en anmälan här. Efter att du blivit antagen så skickar vi ut ett antagningsbesked via e-post med betalningsinstruktioner. Betalning sker via bankgiro. I antagningsbeskedet så får du ett referensnummer (OCR) som ska anges på betalningen.

Uppdaterad: 19 DEC 2017 12:53 Skribent: Sara Westin

Följ oss på INSTAGRAM

Länk till Dansklubben Altiras FB-grupp

youtube_bild_svart

Logotyp SDF

 

Postadress:
DK Altira - Danssport
Sara Westin, Höjdvägen 1
86145 Fagervik

Besöksadress:
Bergsgatan 126
85350 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info