Hoppa till sidans innehåll

Anmälningsrutiner


Sammanfattning av viktiga punkter

  • En anmälan är bindande.
  • Vill du eller din partner inte gå kursen så måste det avanmälas senast 2 dagar innan kursstart för att vi ska ha en möjlighet att ge platsen till näste i kön.
  • Att ha varit på ett "Prova på" tillfälle ger INTE garanterad plats på kursen.
  • Endast första kurstillfället på kursomgången är "Prova På".
  • Är du redan antagen gäller INTE prova på
  • Vill man vara säker på att få gå kursen bör man anmäla sig i god tid.

Hur kan jag anmäla mig

All anmälan sker via vårt webbaserade anmälningssystem Swingweb.

Föranmälan

Altira använder nu sig av föranmälan till alla fortsättningskurser.

Prova På

Det är möjligt att komma oanmäld första kurstillfället på kursen och testa. Vill man sedan fortsätta kursen måste man anmäla sig och bli antagen innan kurstillfälle 2. Det finns ingen garanti att man får en plats och kan fortsätta kursen, för den som vill vara säker i förväg att få gå en kurs måste föranmäla sig och bli antagen.
Har du redan blivit antagen till kursen gäller dock INTE prova på längre.

Begränsningar

För vissa kurser gäller det olika begränsningar, t.ex. max antal deltagare eller endast par. Läs noga beskrivningen för kursen du tänkt gå så du vet vad som gäller. I de fall där paranmälan ger förtur går det inte att i efterhand para ihop sig med någon som redan har blivit antagen. Den platsen är redan upptagen.

Anmälan är bindande

Kan du inte delta i kursen av någon anledning så måste detta meddelas till oss innan kursstart. Att inte dyka upp på kurstillfällena räknas inte som avanmälan utan du kommer ändå bli betalningsskyldig för kursen.

Om du anmäler dig med en partner se till att din partner verkligen tänkt gå. Avanmäler sig din partnern kan även du tappa din plats eller tvärt om.

Sista anmälningsdag

Kl 00:00 två dagar innan kursstart så stänger anmälningssystemet för att vi ska hinna hantera anmälningarna, efter det så är kurserna öppna för efteranmälningar. En efteranmälan lovar vi inte att vi ens kommer att behandla oavsett om det fortfarande finns plats på kursen eller inte.

Avanmälan

Kan du inte gå kursen måste du avanmäla dig så fort som möjligt, någon annan kanske står på kö för att få plats. Avanmälan ska meddelas innan kursstart annars blir du ändå betalningsskyldig för kursen. Avanmälan gör du genom att svara på din anmälningsbekräftelse eller ditt antagningsbesked med ett meddelande att du inte kan gå kursen.

E-post

Våran kommunikationsväg är e-post. Antagningsbesked, betalningsinstruktioner och kvitto skickas ut den vägen så en korrekt e-post är nästan ett måste för att vi ska kunna hantera din anmälning korrekt.

Flera personer får anmäla sig på samma e-postadress så har du inte tillgång till någon egen e-postadress så be en någon i din närhet låna ut sin och vidarebefordra informationen till dig.

Telefonanmälan

Vi har för närvarande ingen möjlighet till anmälan via telefon.

Rabatter

Om du har blivit antagen till en kurs så kan du gå en lägre nivå av samma typ för endast 100kr.  (Gäller endast en rabatterad kurs av lägre nivå per omgång)

Anmälningssystemet hanterar tyvärr inte rabatter så bra ännu. Har du rätt till rabatterat pris på en kurs så skriv det i meddelande fältet som ligger på sista i anmälningsformuläret. När det är dags att betala kommer det att skickas ut ett e-post med betalnings instruktioner. Betala då bara in det rabatterade priset plus ev medlemsavgift oavsett vad som står i e-postmeddelandet, det kan hända att vi missat att manuellt uppdatera din anmälan med korrekt pris.

Följa sin anmälan

Om ni efter att ha lämnat in eran anmälan går till http://www.swingweb.se kan ni skapa er en inloggning för att följa er anmälan. Samma förnamn, efternamn och e-postadress som användes vid anmälan MÅSTE användas till att skapa inloggningen för att kopplingen till dina anmälningar ska kunna göras. Du får även möjlighet att ändra vissa av dina uppgifter i swingweb. Ex. adress, e-post och telefon.

Ok, vart anmäler jag mig

Webanmälan sker via Swingweb. Till anmälningssystemet

Uppdaterad: 20 NOV 2017 09:15 Skribent: Åsa Nordin

Följ oss på INSTAGRAM

Länk till Dansklubben Altiras FB-grupp

youtube_bild_svart

Logotyp SDF

 

Postadress:
DK Altira - Danssport
Sara Westin, Höjdvägen 1
86145 Fagervik

Besöksadress:
Bergsgatan 126
85350 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info