Hoppa till sidans innehåll

Sommarträning Bugg

27 JUN 2020 15:27
Hela sommaren lång, den 2 juli tom 27 augusti finns tillfälle att ägna torsdagskvällarna åt buggträning med Peter (med flera).
  • Uppdaterad: 27 JUN 2020 15:27

Träningen är lämplig för dig som har dansat ett tag och har en brinnande iver att utveckas som förare eller följare. "Kan jag vara med om jag bara har gått steg 2" - Självklart! Träningen är för alla nivåer. Det kommer att finnas material för alla. Upplägget är sådant att förare och följare tränar de första 20-30 minuterna i varsin grupp, förare för sig och följare för sig. Därefter ägnas resten av tiden åt parträning. Vi kommer att jobba mycket med teknik med syfte att skapa spännande och rolig dans, nöta rörelser, ta till oss det vill använda och lämna övrigt därhän. 

Träningstillfällen: 9 ggr à 2 timmar

Paranmälan är obligatorisk. Du dansar med den du är anmäld tillsammans med (inga byten kommer att ske). Deltagarantalet är begränsat så att det är möjlighet att hålla avstånd till andra dansare. Tänk på att hålla avstånd även på väg in i/ut ur lokalen samt vid pauser. Är du det minsta sjuk eller hängig vill vi att du stannar hemma!

För övriga rekommendationer, se https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/verksamheter/information-till-idrotts--och-traningsanlaggningar/

Anmäl dig via denna sida

Skribent: Anders Holms
Epost: Adressen Gömd

Följ oss på INSTAGRAM

Länk till Dansklubben Altiras FB-grupp

youtube_bild_svart

Logotyp SDF

 

Postadress:
DK Altira - Danssport
Sara Westin, Höjdvägen 1
86145 Fagervik

Besöksadress:
Bergsgatan 126
85350 Sundsvall

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info