Hoppa till sidans innehåll

Premiär för DrakFox - 7 april 2018

03 APR 2018 10:18
Lördagen den 7 april finns möjlighet att frossa i modern fox under en hel dag. Altira anordnar dels ett träningstillfälle 10.00-15.00 för dig som dansat foxtrot en tid, dels en socialdanskväll mellan 19.00 - 01.00 för alla nivåer. OBS! Endast förköp.
  • Skapad: 03 APR 2018 10:18

**************' DANSKVÄLL *****************

Välkommen till premiären av DrakFox! Ett evenemang för dig som älskar alla former av foxtrot och kan tänka dig att dansa mer eller mindre oavbrutet mellan 19-01!

Klockan 19.00 på lördag kväll slår vi upp portarna för en fantastisk foxkväll i dansklubben Altiras lokaler vid Sidsjön, Sundsvall. Dans sker till suverän spellista och fika ingår.

Endast förköp (medlemmar 40.-, icke medlemmar 80.-) via Altiras hemsida www.altira.nu/kursanmalan. Vi försöker hålla oss till en hyggligt jämn fördelning mellan förare och följare så hitta gärna någon att anmäla dig i par med.

♥ ♥ ♥ Välkommen till en mysig kväll ♥ ♥ ♥


**************' INSPIRATIONSDAG *****************

.....För dig som gillar att gå in på djupet när det gäller teknikaliteter kring foxturer och som ryser av välbehag vid smidiga viktförflyttningar bjuder vi även in till en inspirationsdag i fox mellan 10.00 - 15.00 samma dag.

Du bör ha någon eller flera foxkurser i bagaget (alternativt slita sulor på dina dansskor) samt intresse för att utveckla din dans då upplägget innebär att dela med sig av sina bästa "moves" antingen mellan två par eller inför hela gruppen.

Det kommer att finnas gott om tid för att dansa ihop sig med sin partner för att välja ut något man vill lära ut samt prova det och nya turer med andra i en lättsam anda.

Även för denna aktivitet gäller förköp (medlemmar 40.-, icke medlemmar 80.-) via Altiras hemsida (Kurser). Paranmälan har förtur då vi strävar efter att ha en jämn fördelning av förare och följare.

Välkommen till en givande dag med likasinnade dansnördar


**************************************************

Vill du anmäla dig till båda aktiviteterna är kostnaden 60.- för medlemmar och 120.- för icke medlemmar.

Skribent: Sara Westin
Epost: This is a mailto link

Följ oss på INSTAGRAM

Länk till Dansklubben Altiras FB-grupp

youtube_bild_svart

Logotyp SDF

 

Postadress:
DK Altira - Danssport
Sara Westin, Höjdvägen 1
86032 Fagervik

Besöksadress:
Hakon Ahlbergs väg 22
85240 Sundsvall

Kontakt:
Tel: +46 73-059 75 57
E-post: This is a mailto link

Se all info