Hoppa till sidans innehåll

Anmälan


Anmälningsformuläret är längst ner på denna sida.

Läs HÄR innan ansökan och anmälan!

 

Ej medlem tidigare? Börja på punkt 1.

Tidigare medlem, börja på punkt 2.

 

 

Anmälan – barn

 

 1. Om barnet inte redan är medlem så börjar du med att göra en medlemsansökan.  Du gör det under fliken ”Bli medlem” på hemsidan. Fyll i barnets namn och personnummer.
  Valet ”Danssport” ska markeras.
   
 2. Gör sedan en kursanmälan genom att fylla i formuläret som du hittar under fliken ”anmälan”. Var noga med hela personnumret och din epost.
  Målsmans namn och personnummer anges i fälten för partner.

 

 1. Efter att du gjort ev medlemsansökan och kursanmälan så får du ett mailsvar, i regel inom något dygn. Beroende på vad svaret säger så antingen avvaktar du eller så betalar du – inom angiven tidsram. Om du inte betalar i tid så mister du kursplatsen.

 

 1. Är något oklart, eller något du vill fråga om? Ring då klubbtelefonen 070-5521553 så hjälper vi till att få allt rätt!

 

 

 

Anmälan – vuxen

 

 1. Om du inte redan är medlem så börjar du med att göra en medlemsansökan.  Du gör det under fliken ”Bli medlem” på hemsidan. Valet ”Danssport” ska markeras.
   
 2. Gör sedan en kursanmälan genom att fylla i formuläret som du hittar under fliken ”anmälan”. Var noga med hela personnumret och din epost. Vid paranmälan anges bådas personnummer och gärna även partnerns epost – kan skrivas i rutan längst ner, ”Eventuellt meddelande”.
   
 3. Efter att du gjort ev medlemsansökan och kursanmälan så får du ett mailsvar, i regel inom något dygn. Beroende på vad svaret säger så antingen avvaktar du eller så betalar du – inom angiven tidsram. Om du inte betalar i tid så mister du kursplatsen.

 

 1. Är något oklart, eller något du vill fråga om? Ring då klubbtelefonen 070-5521553 så hjälper vi till att få allt rätt!

 

 


 

Ångerrätt

Du har ångerrätt 14 dagar efter du ingått avtal med föreningen, dvs när du betalat din kursavgift. Då har du möjlighet att få tillbaka kursavgiften.

Ångrar du dig senare gäller inte ångerrätten.

Har du påbörjat kurs gäller inte ångerrätten.

Ångerrätten gäller inte för köp under 400 kr. Så ångrar du ditt medlemsskap kan du inte få tillbaka avgiften.

Ångerrätten gäller inte heller för aktiviteter som gäller för ett visst tillfälle.

Om du vill utnyttja ångerrätten så skicka ett brev/mail till oss med personuppgifter och bankkonto där pengarna ska sättas in.

Mer info om ångerrätten: länk

 

************************************************************************************

OBS!

Om du inom ett par dagar efter att du anmält, inte har fått ett svarsmail, kontakta oss på This is a mailto link eller klubbtelefonen 070-5521553.

 

All betalning sker till klubbens bankgiro 5816-7685

Medlemsskap


Vid paranmälan eller barn under 18 år, vänligen fyll i namn och personnummer på din partner/förälder nedan
 

Postadress:
DK Danzvett - Danssport
Box 268
59323 Västervik

Besöksadress:
Repslagaregatan 5
59350 Västervik

Kontakt:
Tel: 0705521553
E-post: This is a mailto link