Hoppa till sidans innehåll

Inspirationshelg i bugg

19 APR 2019 22:29
Den 19 & 20 oktober med Jonas och Rebecca Krantz.
  • Uppdaterad: 19 APR 2019 22:29

Preliminära tider är:

Lördag 10-16, lunch 12.30
Söndag 10-15, lunch 12.00

Beskrivning av helgen från Rebecca:

Slow bugg
Välkommen till en kursdag som kommer kittla dansnerven din till att vilja gå utanför boxen. Med mycket glädje, värme och känsla vill vi ta dig med på en dansresa i Slow bugg som tar utgångspunkt i där du befinner dig just nu i din egen dans. 
Kravlöst och med nyfikenhet tänker vi att du ska få utforska mer på djupet vad du har för rörelser i dig. Kanske visste du om några, men använder dem alldeles för sällan. Kanske upptäcker du rörelser du inte trodde du hade i dig. 
Slow bugg dansas i vår mening med mycket känsla till vad musiken säger dig, inkännande med sin partner och där ingenting kan bli fel. 
Dagen kommer bestå av olika moment för att försöka locka fram din fulla kapacitet. Alltifrån bålövningar och varför de är bra, till sköna moves, enskilda-/parövningar och långsamma rörelser. Allt till en härlig mix av lugna låtar. 
Bugg fusion
Häng med oss på en buggdag som kommer ta dig genom olika musikstilar och rörelser där hela din kropp och huvud får utmanas. Självklart i en prestationslös miljö där ni kommer få ta er an olika övningar och utmaningar med humor och intresse, för vad som finns mer att plocka fram inuti var och en av er. 
Det kommer bli en fartfylld dag där vi växlar tempo för att fötter och kropp ska orka trampa sig igenom dagen på bästa sätt. Vi kommer fylla dagen med inte bara dansmoment, utan även andra inslag som kan bidra till att du blir en ännu bättre dansare utifrån dina egna förutsättningar. 
Vi tycker att det unika i varje person är det som gör dansen levande och det vill vi jobba på och dela med er denna dag. 
Vi kommer bl. a. utmana fötterna i ett dansbattle, dansa utifrån metaforer, använda våra fyra element som bas för rörelse, testa din inre bålstabilitet och svassa till en drös av sköna låtar från olika genre. 
Varmt välkommen för en dag eller en hel helg med oss! 
         
Jonas & Rebecca

 Pris: 600 kr för en dag och 950 kr för båda dagarna.

Medlemmar i Danzvett 500 kr för en dag och 850 kr för båda dagarna.

Anmälan senast 10 Oktober.

Skribent: Maria Dahlström
Epost: Adressen Gömd
Repslagaregatan 5

 

Vill du sponsra klubben går det bra att Swisha till 123-2590396 eller sätta in på Bankgiro 5816-7685. Märk med gåva.

 

 

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Danzvett - Danssport
Box 268
59323 Västervik

Kontakt:
Tel: 0705521553
E-post: This is a mailto link

Se all info