Hoppa till sidans innehåll

Barn och ungdomsdans hösten 2020

09 JUN 2020 11:38
Hej allesammans! Vi på Danzvett kommer hålla olika barn och ungdomskurser i höst! Detta kommer erbjudas:
  • Uppdaterad: 09 JUN 2020 11:38

Dansskutt 2-4 år:
Tillsammans tar vi oss till olika platser med en flygande matta! Kanske tar vi oss till Islandet eller djungeln? Varje lektion kommer nya dansar, lekar och låtar beroende på vart man åker! Kanske hälsar vår vän elefanten Snurre på ibland?

Gestaltande dans: 5-7 år:
Här ligger fokus på eget skapande! Lektionerna kommer börja med att deltagarna får delta i en liten workshop och prova på stilar som streetdance och jazz. Resterande tid kommer deltagarna få skapa egna danser.

Jazz 6-9 år:
Den här klassen är inspirerad av olika musikvideos och musikaler men även klassiska filmer, dansen har en tydlig känsla av sceniskt uttryck.
Lektionen börjar med en uppvärmning och fortsätter därefter med diagonaler och övning av en koreografi som vi sätter ihop.

Dance mixedkidz 7-9 år:
En klass där ledaren och deltagarna skapar en koreografi tillsammans.

Gestaltande dans: 8-13 år:
Här ligger fokus på eget skapande! Lektionerna kommer börja med att deltagarna får delta i en liten workshop och prova på stilar som streetdance och lyrisk jazz. Resterande tid kommer deltagarna få skapa egna danser.

Lyrisk jazz 10 - 13 år:
Lyrisk jazz är en väldigt vacker och känslosam dansstil som innehåller mycket golvkontakt och tunga rörelser. Vi eftersträvar mjuka och flytande rörelser samtidigt som vi tränar styrka, teknik och koordination. Vi fokuserar på att försöka hitta rätt känsla och uttryck i danserna för att kunna beröra med hjälp av hela kroppen genom dansen och musiken.

Tyvärr har vi inga kurser för 14 år och uppåt...
Men det innebär inte att ni inte har chansen att komma och dansa hos oss!
Ni har full chans att påverka om ni vill ha möjligheten att dansa hos oss!
Antagligen så kan ni få tillgång till våra två danssalar och ha egen dans, eller skapas en tid för öppen träning för 14 +!
Om ni vill gå på en specifik workshop så gör vi allt i vår makt för att få hit dansare som kan hålla i dem (detta gäller alla åldrar, men vi kan göra en specifik för äldre). Är ni intresserade av att hålla danskurser själv och arbeta som danslärare? Kontakta oss så kan vi se vad vi kan göra!
Pga av att vi inte har någon aning om hur det kommer se ut i höst med Coronaviruset så vågar vi inte öppna några anmälningar än. Men! Om ni vore intresserade och få information om kurserna i förtid skriv till This is a mailto link eller sms:a +46733375387
Vi har massor med andra kurser såsom: Bugg, Fox, Bollywood och Burlesque.
Skribent: Maria Dahlström
Epost: Adressen Gömd
Repslagaregatan 5

 

Vill du sponsra klubben går det bra att Swisha till 123-2590396 eller sätta in på Bankgiro 5816-7685. Märk med gåva.

 

 

Facebook

 

 

 

 

 

 

 

 

Postadress:
DK Danzvett - Danssport
Box 268
59323 Västervik

Kontakt:
Tel: 0705521553
E-post: This is a mailto link

Se all info