Hoppa till sidans innehåll

SENASTE INFO ANG. CORONA

13 MAR 2020 20:10
  • Uppdaterad: 13 MAR 2020 20:10

Med anledning av att risken för smittspridning av Coronaviruset, Covid-19 i samhället som nu har graderats till mycket hög av Folkhälsomyndigheten, så har styrelsen beslutat att pausa all verksamhet i klubbens regi tom 27/4 för att förebygga och minska möjlighet till smittspridning.
Ni som nu går pågående buggkurser eller är anmälda till den pågående motionsdansen, dessa ställs nu tillsvidare in. Vi kommer att återkomma med besked med information om hur vi hanterar resterande gånger som är kvar när vi anser det vara möjligt. Information kommer ges via hemsidan och GSW:s Facebook sidor. Ni som är anmälda till icke påbörjade kurser som skulle genomförts någon gång under perioden 13/3-27/4 och har betalt in kursavgift erhåller inbetalt belopp genom att mejla till klubbens mejl This is a mailto link och upgge ditt namn och clearingnr och banknr.
Vårt årsmöte som skulle ha hållits 20/3 skjuts upp tillsvidare.

Vi följer utvecklingen framöver och information som ges av bland annat Danssportsförbundet och Folkhälsomyndigheten och återkommer med vidare information. Har du några frågor kan du kontakta oss via mejl This is a mailto link
Vi beklagar att vi har fått ta ett sådant beslut men vi hoppas att vi snart kan vara igång igen!
Hälsningar
Styrelsen Dansklubben Gullabo Swingers

Skribent: Emma Köhnke
E-post: Adressen Gömd

Rabatt för medlemmarPostadress:
DK Gullabo Swingers - Danssport
c/o Håkan Folkesson, Kallemåla gård 102
38592 Gullabo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info