Hoppa till sidans innehåll

Hösten och vintern 2020

01 NOV 2020 14:28
  • Uppdaterad: 01 NOV 2020 14:28

Nu har kursledarna tagit fram en plan för vintern så att vi kan fortsätta dansa! Vi kommer i dagarna gå ut med mer information på sociala medier och här på vår hemsida.

Redan på fredag den 6/11 blir det en kort foxkurs i Gullabo med dans efter. På söndag den 8/11 kör vi igång tävlingsträning i Lindås för er som idag tävlar eller har tävlat men vi hoppas även att ni som nästa år har målet att börja tävla kommer och börjar träna! Den 13/12 blir det Luciadans i Lindås och den 27/12 blir det juldans i Gullabo. Mer information finner du under fliken kursutbud. 

Vi fortsätter följa rekommendationerna från Svenska Dansportsförbundets och Folkhälsomyndigheten och hoppas att vi i Kalmar län ska kunna fortsätta vår verksamhet. Vi kämpar på och håller i och håller ut! Visst saknar vi att kunna träffas som vi gjorde tidigare men att vi ändå kan fortsätta vår verksamhet i anpassad och begränsad verksamhet är nu guld värt för både medlemmar och för föreningens överlevnad.

Ha nu en riktigt härlig helg och var rädda om er så hoppas vi att vi ses på våra danser och träningar! Med vänliga hälsningar Tina Sturesson Ordförande DKGSW

Skribent: Emma Köhnke
E-post: Adressen Gömd

Rabatt för medlemmarPostadress:
DK Gullabo Swingers - Danssport
c/o Håkan Folkesson, Kallemåla gård 102
38592 Gullabo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info