Hoppa till sidans innehåll

Mer information - årsmöte 2020

24 MAJ 2020 21:30
  • Skapad: 24 MAJ 2020 21:30

Hej alla medlemmar.
Nyss gick det ut ett mail för anmälan till årsmöte 2020 och annonsering på facebook. Årsmötet den 4 juni kommer pga rådande omständigheter att hållas digitalt via Teams och vi vill att alla som tänker delta anmäler sig via vår hemsida senast på tisdag 26 maj för att vi ska kunna administrera vissa delar av mötet och för att du ska få länken som gör att du kan ansluta till mötet. Om du har anmält dig och i meddelande skrivit att du kommer delta fysiskt i Lindås folkets hus får du inget mejl.

Ni som ska delta digitalt. Vi kommer att hålla ett kort förmöte den 1 juni kl. 19:00 för att testa att du kommer in i Teams och att vi får det att fungera. Om du ej kan delta då meddela gärna oss så att vi vet att du inte kommer då.

Du kommer att få ett mejl med inbjudan till det mötet och du följer bara instruktionerna i mejlen. Enklast, om du har möjlighet, är att delta i mötet via en dator och rösta via chattfunktionen i Teams. Det går även att logga in via länken på mobiltelefon eller surfplatta. Du behöver dock ladda ned appen så som det står i mejlet du kommer att få. Är man många medlemmar i ett hushåll så kan man delta vid samma dator, men för att kunna rösta måste man ha tillgång till varsin telefon.

Årsmöteshandlingar kommer mejlas till dig som deltar digitalt och för dig som deltar i Lindås folkets hus finns handlingar att ta del av på plats.

Det är första gången klubben håller ett årsmöte över webben, men vi tror och hoppas att allt kommer gå fint.

Vid eventuella frågor kan man höra av sig till styrelsen via mail This is a mailto link eller smsa till 076-611 97 19. Med vänliga hälsningar styrelsen

Skribent: Emma Köhnke
E-post: Adressen Gömd

Rabatt för medlemmarPostadress:
DK Gullabo Swingers - Danssport
c/o Håkan Folkesson, Kallemåla gård 102
38592 Gullabo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info