Hoppa till sidans innehåll

Nominerade till årsmötet 2018

08 JAN 2018 21:00
  • Uppdaterad: 08 JAN 2018 21:05

Detta är dom nominerade till årsmötet 2/2 än så längre:

Christer (Chrille) Sturesson: Har varit medlem i klubben i mer än 10 år och har en stor del av tiden suttit med i styrelsen och även varit ordförande i fyra år. Chrille är även en engagerad kursledare och tävlingsdansare sedan många år tillbaka. Har gått flertal av DSF:s kursledarutbildningar genom åren.

Carolina Bergh: Har tidigare suttit med i klubbens styrelse i 6år. Tidigare tävlat i bugg och har nu i flera år varit kursledare för klubbens Fox kurser tillsammans med sin make Håkan.

Håkan Bergh: Varit medlem i klubben i många år och dansat både bugg där han även tävlat och sedan flera år håller ofta i klubbens Fox kurser.

Ingela Rydén: Är den i vår klubb som har flest medlemsår i dagsläget, 27 år! Under åren har hon varit kursledare, tävlingsdansare och en fantastiskt engagerad medlem.

Tina Astevall: Har varit medlem i klubben i mer än tio år och suttit med i styrelsen i många år och även varit ordförande i några av de åren. Tina är annars aktiv som tävlingsdansare och kurs- ledare och brinner för dansen och klubben!

Det är ännu inte försent att nominera ditt förslag till årsmötet 2018! 
Valberedningens sammankallande Caroline Sjöqvist 070-7217454

Skribent: Emma Köhnke
E-post: Adressen Gömd

Rabatt för medlemmarPostadress:
DK Gullabo Swingers - Danssport
c/o Håkan Folkesson, Kallemåla gård 102
38592 Gullabo

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info