Hoppa till sidans innehåll

Följ sidan "Gästbok"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Gästbok


 Skriv ett nytt inlägg i gästboken
7 november 2011 16:57 av Andreas

Parkurs

Hej igen alla RY2:are.
Vi är mycket intresserade av att klubben får igång en parkurs där paren kan jobba extra med just det som de behöver. Nivån tänker vi oss kan variera och paren utgår helt ifrån sina egna förutsättningar. Vår fråga i nuskedet är om det överhuvudtaget finns par som vill träna extra så att en kurs kan bli av? Klubbens kriterier kommer att gälla. Hör av Er till undertecknad i så fall så vi kan prata med styrelsen om detta.
Mvh Andreas och Marie-Louise
This is a mailto link

6 november 2011 00:20 av Camilla

Bilder hallstahammar

Om någon kommer på någonting så nås jag enklast via mail This is a mailto link
eller facebook: Camilla Hällström

6 november 2011 00:18 av Camilla

Bilder hallstahammar

Hej!
Nu under Mälartwisten i Hallstahammar 29 Oktober så var det en yngre kille, kanske runt 180 cm lång och blond som fotograferade, främst under jack and jill'en(han stod vid tävlingsingången) och han hade en tröja med eran logga på.
Jag skulle jättegärna vilja få tag på honom för han tog en bild på mig och min pojkvän Stefan Harrius som blev otroligt fin och den bilden vill vi gärna ha :-) Är det någon som känner igen att en av era klubbmedlemmar fotograferade under tävlingen?

3 november 2011 00:10 av marie

sannex på borgen

Den 11 november åker vi vill Borgen i Norrköping... Vi tänkte börja kvällen på Olympos kl 18 och sen åker vi och dansar till Sannex... Du får själv ordna bil/skjuts

1 november 2011 18:50 av Weine

Dans

Hej, boka lördagen 12 november för dans hos Brunna Danssportklubb.
Årets Dansbandskometer EXCESS spelar från kl. 20-24 i Finnstasalen, Bro.
Läs mer på vår hemsida www.bdk.se
Välkomna! Entré 120:-
Festkommittén

20 oktober 2011 08:00 av Andreas

träning

Hej alla manliga RY2:are
Undrar kort o gott om det finns intresse av att träffas i lokalen en timme/vecka och köra olika varianter av fotträning? Tanken är att väcka det som sitter längst ner på kroppen för att göra dansen än mer rolig och utvecklande!
Hör av er till This is a mailto link om intresse för detta finns!

mvh
Andreas
snart tävlande för klubben!

6 oktober 2011 18:05 av Malin

fåglarna vad kul det är....

Tack Linda för att du "tvinga" oss till Linedancen på söndagarna, det är ju så roligt och vad vi lär oss, en riktig rolig rupp är vi med....detta kommer jag att fortsätta med tills jag inte får vara kvar längre............

4 oktober 2011 07:59 av Ann

50-tal

Tack för ett riktigt bra ordnat 50-talskalas med tidsenlig musik och fika :) Kul att så många klädde upp sig... ser fram emot nästa tilställning...

27 september 2011 23:08 av Norrköpings Bugg & Rockn'Roll

20-års jubileum

Hej! NBR bjuder in till Jubileumsbankett på det anrika Stadshuset i Norrköping lörd den 15 okt när vi firar 20 år o vi hoppas att du vill vara med o fira. Vi öppnar upp dörrarna kl.18.00, vid 18.30 sätter vi oss till bords för att äta en trerätters middag. Den består av Skagenröra med brödsnittar, Fläskfilé med potatisgratäng, Tzatziki & Grönsaker och Vaniljpannacotta med Hallon. Efter middagen dansar vi till Voyage. Allt detta för bara 390kr. Boka din biljett på vår hemsida. Frågor? 0707463367

16 september 2011 07:06 av Susanna

Tack

Hej!
Ville bara tacka alla som var med på prova på linedance. Tack vare det fina mottagandet vågade jag mig på att återkomma. Nu har jag dansat linedance två gånger utan vare sig jag eller andra skadats :) Ser fram i mot söndagarna då jag kommer få lära mig ännu mera. Önskar alla en underbar höst! / Susanna nybörjare på linedance.

Medlemskap

Kurser 2018

 

 

Postadress:
DK Rock You 2 - Danssport
Höjdgatan 7
64132 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info