Hoppa till sidans innehåll

2000: Jubileumsfest


25 Årsjubileum DK Sjökorna den 11-3 2000

 

HEJ ALLA SJÖKOR

Nu ska jag äntligen fatta pennan och berätta om vår trevliga fest.

Dykarklubben firade 25 årsjubileum som vi arrangerat på Godhemsgatan nära vår klubblokal.

6 festsugna var i god tid för att förbereda festen,vi väntade på en viss person och rätt som det var dök det upp en ford KA.Vem kan detta vara, vilken tuff bil han har, men varför har han försett sig med ett extra ben, det är väl inte vår ordförande Anders, jovisst var det han ena knät strejkade. Nåväl vi begav oss till festlokalen och började göra iordning för festen, det ska ju fixas till både det ena och det andra.

Conny och Bosse kokade lite extra ägg, Anders och Christian gjorde iordning bålet, Roland,Inger, Mona och undertecknad fixade med dukningen mm. Nu är det dags för en rackebajsare så vi orkar med festen Bosse bjöd på whisky och det var ju ingen som tackade nej direkt,och vi njöt av en del mysig musik som vår ordförande laddat.

Kl 1900 var alla festsugna dykare med bihang samlade, vi blev 20 personer, alla samlades runt bålet som var vackert blått och starkt, undrar var Anders har blandat, ingen svårighet att få i sig detta.Vi myste och lyssnade på musik Anders B. hade även anordnat en tipspromenad på 10 frågor, vad många var duktiga här då ha ha.

Vet ni vem som vann, det gjorde Roland han vann en stor chokladkaka, men den kan ju inte jag äta, jag måste hålla min vikt,vi andra fick dela detta pris , slurp så var den uppäten.

Så var det dags för lite käk, nu är man allt lite sugen, skaldjursbuffe med vitt vin, mycket gott, vi hade gående bord, de va bare o ät.

Sen blev det kaffe Inger och Mona laddade kaffe till alla sugna och Anita hade gjort en kladdkaka som lät sig smakas.

Alla mätta och glada, senare kom det fram mera drickbart, man blir ju faktiskt törstig efter all denna goda mat, så vart det dags för lite dans med bugg och alla krämpor försvann.

Festen är slut och vi dansade ut till Taxi, uret blev c:a 0230.

Fotografen har fotat festprissarna.

 

Vid pennan Anita J.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info