Hoppa till sidans innehåll

Klubbdyk 20160501


Till slut blev det sex sjökor som dök vid Släggö igår; Peter/Ulf, Stefan/Janne och Anders/Martin. Peter/Ulf som har klippkort för resor till Röda havet var tveksamma till sikten, men vi andra tyckte den var hyfsad. 6 grader på djupet, 11 i luften och sol. Gott om dykare från andra dykklubbar, men ingen trängsel. Stora kantnålar, en stor berggylta på det grunda och fisk av många arter. Fika i solen, innan fyra av oss åkte hem, medan Peter/Ulf förberedde sig för att träna vidare för kommande uv-fotomästerskap med ett andradyk. Med en läckande halstätning och en BCD som fick kopplas ur pga låsning i läget "luft in", var jag mer än nöjd (och blöt) med ett dyk.

 

Gullmaren/Lysekil kan vara värd ett besök även nästa helg. Lördag 7/5 låter Reel Diving dykare titta på och provdyka deras produkter; dräkter, värmesystem, reggae, lampor etc, på Fossen och söndag 8/5 det samma vid Släggö. 9-17 bägge dagarna. OBS! Föranmälan enligt instruktioner på dykarna.nu , men gratis (inklusive avgiften på Fossen).

 

På begäran av Kent kommer jag i ett kommande mail rapportera hur det går med Sällskapet för Undervattensfotografi och registrering som ekonomisk förening.

 

Slutligen har vi fortfarande inga frivilliga program-ansvariga för måndagarna resten av våren!

 

 

Med vänlig hälsning

Anders Bergstedt

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info