Hoppa till sidans innehåll

Fotoworkshop Härmanö 20110902


Tack Patrik, Klas och Annika (som hade planerat, handlat och lagat mat, men fick feber och fick stanna hemma) för en kanonhelg på Härmanö, som alla var supernöjda med!

För er som inte var med kan rapporteras att vi gjorde ett fem dyk; nattdyk fredag, fm-, em- och nattdyk lördag och fm-dyk söndag. Nattdyket lördag (c:a 22.30- 23.25 för min del) blev tillagt spontant pga allas entusiasm över dykningen i ålgräsängarna och kring bryggpelare. Härav höll after dive, med pilsner, på till 01.30, men frukosten var klar 07.00 morgonen efter! Bara Ulf och jag valde båtdyk söndag, medan övriga fortsatte leta motiv i ålgräset.

Klas och Patrik föreläste och visade bilder. Efter middag, men före nattdyket, lördag vardet genomgång av våra egna utvalda bilder, från hittills gjorda tre dyk, i tre klasser, med omröstning och diskussioner. För er som inte varit där är det ett toppenställe, med gott om sängplatser och sjöbod och brygga åt två håll, Patrik har. Maten var toppen. Badtermometern vid ena bryggnocken visade 18.9 grader igår när luften höll över 25. Korta, välplanerade, simturer pga rödmaneterna.

Självklart kommer detta att redovisas, med land- och uv-bilder, på ett måndagsmöte framöver. Närmast kommer dock preliminärt Patrik att visa andra bilder måndag v 38; om två veckor, enligt mail.

Hälsningar

Anders Bergstedt

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info