Hoppa till sidans innehåll

Bilder till Valhallabadet

22 AUG 2018 09:44
  • Skapad: 22 AUG 2018 09:44

Valhallabadet - nya bilder

År 2008 träffade DK Kraken och ledningen på Valhallabadet i Göteborg en överenskommelse om att korridoren till omklädningsrummen skulle utsmyckas med uv-bilder med motiv från svenska/nordiska vatten. Valhallabadet skulle utan kostnad få låna bilderna mot att man stod för produktionskostnaden. De 14 bilderna som är 1m x 70 cm, skulle visas under 6 månader, varefter de skulle bytas ut. Emellertid blev bilderna så uppskattade av både personalen och badets gäster, att man önskade ha kvar bilderna tills vidare. Nu har samma bilder visats på Valhallabadet i 10 år ! De senaste åren har byte av bilderna varit på tal, men den politiska debatten om rivning av badet och byggande av en ny stor idrottsanläggning har gjort det ointressant för badledningen att satsa vidare på utsmyckning av badet.

Den senaste tiden har det dock blivit alltmer klart att diskussionen om Valhallabadets framtid och den nya anläggningen kommer att fortsätta för överskådlig tid. Badledningen, som nu lyder under kommunala Gotevent är därför villiga att satsa på en ny utställning. Det är således aktuellt att snarast påbörja produktionen av en utställning som man vill ska ha temat ”Färggranna fiskar och andra havsdjur”. Vi behöver således få in nya bilder som inte tidigare varit med i våra utställningar, framförallt på vackra fiskar men även andra marina arter kan platsa.

Vi ber därför alla sjökor som vill vara med i utställningen att skicka högst 5 st högupplösta bilder till Fredrik Blomqvist snarast möjligt, senast den 20/9. För bästa kvalitet ska bilderna inte vara komprimerade, vara bildbehandlade (städade), ha färgprofilen Adobe RGB, vara i form av Tiff-filer och ha upplösningen 300 ppi.

Räkna med att bilderna kommer att visas publikt på Valhallabadet för ett mycket stort antal människor under flera år. Detta är onekligen en rolig utställning som kommer att ge både ytterligare fin reklam för SfU och DK Sjökorna, men även för Valhallabadet. Vi hoppas att så många sjökor som möjligt vill vara med i denna utställning.

Undrar Du över något så tveka inte att kontakta oss. Ha en fortsatt bra dag/Utställningskommitten

Skribent: Andreas Kron
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info