Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20110829


Minnesanteckningar styrelsemöte DK Sjökorna 110829

Närvarande: Anders Bergstedt, Björn Molander, Ulf Gingsjö, Annika Malmberg, Stefan Gadd, Jonas Höijer (+Martin Tegenstrand och till bilderna John Gulliver)

Förhinder: Leif Nilsson

Post/e-mail: Mail om "Städa Sverige"-dyk i Kungshamn från Abba Seafood, med möjlighet att få 4000 kr per dykpar (inte att förväxla med Miljödyket i Smögen senare i höst). Gick dock av stapeln i helgen och för kort varsel att organisera inom klubben och besluta om vart pengarna skulle gå. Värt att bevaka till nästa år om det återkommer.

Hemsida: Beslut om att stanna för den hemsida Annika byggt upp i sommar. Annika lägger (som ni redan märkt) gärna och snabbt in material ni skickar, men åtar sig inte att redigera. (Skicka i Word och bilderna för sig; komprimerade tiill några 100 kB). (Alternativt kan man få enkel instruktion och koder för att göra det själv!). Annika börjar nu också lägga in äldre material, som tidigare årsmötesprotokoll. Vi vill väl också få med tidigare reseberättelser, bilder etc, som vi hade på gamla hemsidan. Av tekniska skäl är det besvärligt att plocka från gamla hemsidan, varför vi efterlyser att originalförfattaren/fotografen sänder en del tidigare material (instrukton enligt ovan) igen, om man har kvar det (eller nya ännu bättre bilder!) Som komplement till hemsidan, för svar på vem som kommer på ett möte eller dyk, diskuterade vi alternativ som en facebook-grupp, bokat.se m fl.(Titta på bokat.se om ni inte träffat på det förut!, många positiva kommentarer om den internetfunktionen). Beslut vid nästa styrelsemöte

Digitalprojektor: Beslut om inköp enligt arbetsgruppens förslag (se mail nyligen!), med trygghetsgaranti = utan paketpris-"rabatten". Köps förhoppningsvis i veckan, för första användning redan till uv-foto-workshoppen till helgen.

Dyk:

2-4/9 uv-foto-workshop på Patriks lantställe (PATRIK)

16-18/9 (+/- dagar) " dykvecka"/-helg Smögen (ANDERS BERGSTEDT) (Ulf, Anders, Martin samt om   familjepusslen går ihop, Peter, Annika  och Klas + ni som hör av er de närmaste dagarna)

30/9-2/10 Marinbiologikurs Smögen (Kon-Tiki eller KLAS för info)

??/10 Dykutfärd med Kjell (JONAS)

27/11 Adventsdyk

31/12 Nyårsdyk

samt endagsdyk med kortare framförhållning, se mail!

Måndagar:

Vem svarar för programmet vilken måndag i jämn vecka from v 38? OSA!!!!!!!!!!!!!!!!!

Styrelsemöte preliminärt månadernas första ojämna veckas måndag. Nästa gång dock kl 18 3/10, v 40!

Höstmöte preliminärt i november

Anders Bergstedt

 

Obs tillägg:

Höra av er om Smögen (om drygt två veckor)!

 

Titta på vad jag skrev om nya och återanvända äldre bidrag till hemsidan (till Annika)!

 

Höra av er om att svara för programmet v 38, v 40, v 42, v 44 etc (eller på ojämn måndag eller på annan veckodag, undantagsvis, om ert eget schema inte tillåter jämn måndagar)

Tänk på John och andra som behöver extra noggrann framförhållning i tillvaron!

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info