Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 121206


Nio sjökor och sjökalvar samlades på Patriks jobb till kaffe och plommonpaj, samt kvällens bilder och styrelsemöte. Utöver "tävlingsbilderna" från uv-foto-workshopen hade ett antal bilder i ö fått skickas till Patrik. Kul att se dessa och återse "tävlingsbilderna". Annika P hade använt flera av sina bilder, inklusive en med mig som modell, även till NM, skvallrade Patrik. (Min enda chans att komma med i NM någon gång?).

Det går nu att beställa Klas och Annikas bok direkt från familjen Malmberg, utan SSDF-loggan, men annars samma bok, för 249 kr. Leverans 130108, men med ett teaser-kort till mottagaren att stoppa i säcken, om man hade tänkt ge den i julklapp.

Angående luftavtal är det styrelsens uppfattning att medlemsmötena 2012 (Årsmöte och Höstmöte) givit styrelsen i uppdrag att även för 2013 träffa ett (ETT(?)) luftavtal, till en kostnad för klubben på väsentligen samma nivå som 2012 (eller kostnaden hos Flying Divers). Vidare är styrelsens uppfattning att vid väsentligen lika kostnad skall medlemmarnas önskemål om avtalspartner, enligt nyligen genomförd "omröstning", via mailsvar på mitt mail efter Höstmötet, fälla avgörandet, efter beaktande även av eventuella allvarliga negativa synpunkter riktade mot endera möjliga avtalspartnern. Jag tittar därför över era mailsvar en gång till och försöker få fram en entydig trend. (Vissa medlemmar angav ju två alternativ som acceptabla).

I frågan om blivande Västkustalliancens förslag om att bekosta och bemanna en gemensam monter på Båtmässan 2013 var flera styrelsemedlemmar försiktigt positiva till deltagande från DK Sjökorna. Tyvärr kan vi inte deltaga vid planeringsmötet 121217 eftersom vi samtidigt har vår nästa klubbträff i Sjökorna då. Jag uppfattar det som att att jag svarar blivande Västkustalliancen detta och att slutligt ställningstagande från vår sida får göras efter att planeringsmötet hållits och vi får veta vad som kommer att gälla.

Beträffande årets sista klubbdyk; Nyårsdyket berättade Annika Malmberg att hon och Klas redan gjort upp om att dyka med medlemmar ur en annan klubb; preliminärt på Klädesholmen (att de är preliminärt beror på hur isläget då är). Styrelsens (och mitt, som dykutfärdsansvarig för detta dyk) är att vi samordnar för att bli ett större gäng.

2013 års första klubbträff blir hemma hos Björn, med Björns och Johns bilder från resan till Marsa Shagra i förra månaden. Vi saknar anmälningar om klubbträffsansvariga/bildvisare för fler måndagar enligt önskemålet i fg mail. Jag kontaktar Lennart om lämplig måndag för Lennarts och min bildvisning från samma resa.

Det finns inget album kopplat till denna sida.

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info