Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20120305


Styrelsemöte i DK Sjökorna 120305

Närvarande: Anders Bergstedt, Björn Molander, Jonas Höijer, Annika Malmberg, Ulf Gingsjö samt delvis, per telefon, Leif Nilsson

Förhinder: Stefan Gadd

 

hemsideadresser

Jag har för klubbens räkning köpt sjokorna.com Annika Malmberg får mailet med länken för att administrera sidan. (Denna adress bara till för att "peka" på vår nya hemsida för att den skall bli lättare att hitta, inte minst för de som googlar efter oss). Leif Nilsson håller koll på om vår namne UV-rugby-tjejerna släpper sin sjokorna.se (Samma syfte med denna adress). Anders Borgegren har hört av sig om sjökorna.se Styrelsens majoritet önskar att vi släpper denna adress, så att den inte längre pekar på gamla (och inte heller nya) hemsidan. Majoriteten i styrelsen bedömmer att alla är så vana vid att å, ä och ö inte finns i hemsideadresser att vi inte vinner något på den. (Man kan fortsatt nå gamla hemsidan via hem.passagen.se/dks Både bra (materialet finns kvar) och dåligt (kan se ut som om klubben lades ner 2010). Vi har dock inte lyckats identifiera vem som "äger" gamla sidan och den kan därför inte släckas.

Patrik Kolmodin har i ett och samma mail skickat två motioner till årsmötet, som styrelsen ser positivt på. Mailet kommer att vidarebefordras till alla och förslagen diskuteras på årsmötet.

Rivercities

Ulf Gingsjö har tidigare skickat ett mail om detta. Diskussionen föll bort idag, delvis pga att tiden för mötet hade runnit ut. Får diskuteras vid årsmötet.

Måndagar

120319 Årsmöte å GRYAAB med bilder av Fredrik Ehrenström

120321 (OBS! onsdag; 19.00 Anders Salesjö visar "Året runt på Släggö" hos Marstrands fotoklubb; 30 kr för icke-medlemmar i fotoklubben. Länk kommer på hemsidan!)

120402 Styrelsemöte + Ulf Gingsjös bilder ursprungligen planerade till 120220 (Lokal GRYAAB?)

120416 Bildvisning, program kommer

EJ möte 120430 pga klämdag och vi ses ändå vid dyket 120501

120514 Bildvisning, program kommer

Dyk

120310 (OBS! snart!) Dyk-Leif, Patrik samordnar, men kolla själv med Dyk-Leif om plats finns!

Vardagskvällsdyk från land i april; Patrik komme med ett datum!

120413-15 Nakensnäckskurs med dykning på Kon-Tiki, Smögen (Hålls av Klas och Annika)

120501 1:a-maj-dyk, Anders Bergstedt

 

Efter styrelsemötet och generös fika hade skaran av stora och små sjökor vuxit till 12 personer. Vi fick se Klas och Annikas fina bilder från Flipinerna; rävhajar, pygmésjöhästar, smä kräftdjur och massor av fisk, koraller och anemoner. Unika närbilder på rävhajar och fantastiska sjöhästbilder!

Anders Bergstedt

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info