Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20120402


Hej alla Sjökor!

I måndags samlades 5 sjökor + 1 kvinnlig medlem (Pia) i projektet River Cities hemma hos oss. För styrelsen fanns egentligen bara kalendariet och Pias projekt att behandla.

Pia berättade om projektet (och visade bilder och film), där hennes grupp under lång tid känner in miljöer och personer, vilket senare eventuellt resulterar i avtryck i kommande multiuttrycksföreställningar, inklusive huvuduttrycket dans. Pia kommer därför att vara inbjuden till våra aktiviteter, inklusive vid dyk (i 1:a hand landdyk), och därför finnas med på maillistan närmaste tiden.

Angående kalendariet uppkom en viss förvirring om vem/vilka som kan visa bilder nästa gång; 120416. (Vi står plötsligt med tre olika alternativ den dagen. Jag skickar särskilt mail till berörda, för att klara ut tågordningen). Ni andra får mail när det är klart!

Nästa dyk blir em-/kvällsdyk torsdag 120412 vid Fossen i Gullmaren, med Patrik som ansvarig. (Se bokat.se!). Därefter, om inte någon aviserar något däremellan, blir det 1:a maj-dyk, med mig som ansvarig. Än så länge är det inte så många frivilliga veckoansvariga, enligt Patriks motion vid årsmötet, som anmält sig. Patrik har anmält ytterligare en vecka och vi har en ansvarig för Nationaldagsdyket. (Tyvärr har vgr-it härjat lite i min mail, med hänvisning till att jag har för många sparade mail, så jag kan ha missat något).

Efter styrelsemötet visade Ulf fantastiska bilder från sin resa i december 2010; norra Röda havet; Wrecks and Reefs. Jättekul tyckte jag, som gjorde motsvarande resa för några år sedan.

Hälsningar

Anders Bergstedt

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info