Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 130121


18 (!) sjökor och sjökovänner samlades hos Björn Molander ikväll för att se John Gullivers och Björns bilder från klubbresan till Mars Shagra i november 2012. Fina bilder där John bl a fångat en sällan fotograferad juvenil hökfisk i rött och vitt.

Efteråt blev det dykprat, inklusive Jonas rapport från gårdagens (!) dyk i Hällebäck.

Kvällen inleddes med styrelsemöte. Utöver kalendariet diskuterade vi frågan om klubbens digitalprojektor kan lånas ut till medlemmar för användning utanför klubben. Vi erindrades om att vi vid inköpet tog upp frågan, men utan att protokollföra den. Beslutet ikväll blev att låta det bli möjligt, men i begr änsad omfattning; en gång per halvår och medlem, och att, ut över fullt ansvar för att återlämna projektorn i ograverat skick, ta ut en avgift på 100 kr per använd dag, att samla i en "lampbytarfond" till den dag projektorns lampa måste bytas.

Kalendariet innebär i princip möten med bild-/filmvisning eller annat måndagar i jämna veckor. Redan nu på onsdag 130123 dock officiellt "boksläpp" av Klas och Annika Malmbergs nya artbestämningsbok, med föredrag av Klas på Naturhistoriska muséet (fri entré), se kalendariet på klubbens hemsida! Klas och Annika levererade f ö beställda exemplar av sin egen upplaga (annan framsida än SSDF-upplagan) till medlemmarna. Fler har chansen att beställa den för 249 kr.

Måndag 130128 Marsa Shagra II; Lennart Olssons och Anders Bergstedts version av resan, hemma hos Anders Bergstedt 18.00

Måndag 130204 program kommer

Måndag 130218 program kommer

Måndag 130304 program kommer

Måndag 130318 Årsmöte

Ett flertal medlemmar i styrelsen drar iväg på olika dykresor närmaste veckorna så vi planerar inget ordinarie styrelsemöte i februari.

Det blir säkert något tidigt klubbdyk med exempelvis Kjell Williamssons Flora III i mars-april. För andra blir det kanske premiär 2013 i svenska vatten 1:a maj (Anders Bergstedt håller i det).

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info