Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 130527


10 sjökor och sjökovänner mötte upp på GRYAAB och fikade och såg Fredrik Eherenströms fina bilder från Kristiansund hösten 2012, med bl a fantastiska bilder på marulk. Fredrik insåg att bara den resan renderade ett helt program, med 150 bilder, varför vi har kvar att se nästa resas bilder till samma plats från vintern 2013, då fokus kommer att ligga på nakensnäckor.

Nästa möte, som blir vårterminens sista, bjuder också på bilder av Fredrik E, men nu från hans resa till Fidji nyligen. För att variera mötesplats och samtidigt kunna erbjuda mörkläggning i denna ljusa årstid, erbjöd KENT vänligen att VI SES HEMMA HOS HONOM OCH BIRGITTA I KROKSLÄTT KL 18.30 MÅNDAG 130610. Anmäl er via bokat.se

Planenligt genomfördes ett klubbdyk i Ormestad i lördags 130525 av ett gäng i klubben. Kanske en rapport kommer från någon av dem som var med.

Nästa i förväg planerade klubbdyk blir på Nationaldagen med Klell W:s Flora III.

Anmäl er gärna som dykutfärdsansvariga för de lediga helgerna i sommar till mig, Annika K (som sköter kalendariet) eller lägg själva till en aktivitet via bokat.se

Även om klubbens verksamhetsplan för 2013 inte innehöll någon långresa, har ju Kent drgit igång en ny resa till Indonesien (finns nu också på dykarna.nu) och John och Björn siktar på Marsa Shagra igen i höst och vill nog gärna ha några att ta en pilsner/läsk med där. Det lät också igår som att Kristiansunds DK får ett nytt besök från Sjökorna redan i höst.

Hälsningar

Ordf

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info