Hoppa till sidans innehåll

Höstmöte 141117


Hej alla sjökor!

 

Vi hade ju Höstmöte i måndags 141117 och igår torsdag 141120 sågs Kent, Fredrik och jag hemma hos Kent.

 

Nytt om utställningar är:

 

Nästa utställning blir på Naturhistoriska muséet redan före Lucia! Väsentligen samma bilder som på Scandinavian Photo, men möjlighet för några medlemmar som inte var med då att komplettera med några förslag var. De som vi minns har aviserat intresse får ett säskilt mail, men det brinner i knutarna. Därför avvaktar vi med att låta de som redan har bilder sedan Sc Ph komma med förslag på ytterligare eller kompletterande bilder (annars går det inte att hantera på den korta tiden fram till veckan före Lucia).

 

Därefter blir det utställning i samband med Dykmässan i Stockholm i mars. Inför det finns det tillfälle att lägga till eller byta ut bilder för oss alla. (Av flera olika skäl, inkl dubbelbokning kommer Fredrik Eh inte att medverka personligen i Stockholm).

 

Kent sa inget nytt om hur det går på Hamnkrogen Liseberg (dit några har blivit utvalda av krogen att lämna bilder).

 

Kent skall också höra hur det går med utställningen på fasden till p-garaget 1:a Långgatan. (Här liksom på Hamnkrogen skall vi lämna bilder elektroniskt och inte bekosta framställningen av fysiska bilder).

 

Som Kent sa i måndags kan vi "glömma" nya Stadsbiblioteket. Enda utställningsytan/-lokalen kostar 500 kr/dag....

 

Angående måndagar anmäldes snabbt två olika bildprogram till 141215. De har ombetts göra upp om vem som får den kvällen. Om inte någon av dessa istället kan ta141201 är den kvällen fortfarande ledig.

 

Klubbdyk på söndag. Om tillräckligt många med Kjells båt annars, annat alternativ.

 

Samma sak angående Adventsdyket 141130. Planerat som landdyk, men om tillräckligt många vill ha en dykdag från båt frågar vi Kjell om han kan då.

 

Nyårsdyket får rimligen bli ett landdyk däremot.

 

Hälsningar

Anders B, ordf

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info