Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 140128


15 (!) sjökor och sjökovänner trängde ikväll ihop sig i konferensrummet på Peter Segerdahls jobb för fika (tack till Peters fru för hembakat!) och bildvisning mm. Peter inledde med att visa senaste tillbehöret till sitt Ikelite-hus; en vacuumpump, som appliceras i en befintlig genomföring i huset (valfri befintlig för något reglage man ändå inte använder) och som minimerar risken för läckage på olika sätt. (Tätar till alla o-ringar och möjliggör kontroll av att undertrycket håller sig från det man pumpat ur till en kontroll strax före ihopp). Därefter fick vi se Peters bilder från svenska västkusten 2013-14. Det blev rörmanet, nakensnäcka, sjöpungar, tagghudingar, fisk (fina bilder på blågyltor bl a); färg och svartvitt, makro till vidvinkel. Till sist visning i storbild, med Peters kommentarer, av hummerfiskefilmen, som visades i TV i höstas, där Peter filmat uv-scenerna, med bistånd av Ulf G och Anders H.

 

Nästa datum för klubbträff, 140210, är än så länge inte programsatt; vem antar utmaningen?

 

Därefter, 140224, blir klubbträffen förlagd till vår utställning på Scandinavian Photo, där Fredrik E kommer att berätta om uv-foto för intresserade och vi samtidigt visar upp olika uv-foto-utrustningar som finns i klubben. Klockslaget ännu inte fastställt.

 

Redan veckan därpå, 140303 (jämn vecka!), blir det visning av förra 2013 års uv-foto-workshop på Hermanö, på Patrik Kolmodins jobb. Planen är att vi då inleder 18.00, med styrelsemöte, inför Årsmötet 2014 och bildvisning 18.30. (Jag ställde en fråga om detta till styrelsemedlemmarna i f g klubbträffsrapport).

 

I samma mail föreslog jag 140324 som datum för Årsmötet.

 

På lördag 140201 inleds vår stora uv-fotoutställning med vernissage. Ta gärna med de närmaste då och tipsa övriga i vänkretsen att besöka utställningen under februari-mars (t o m 140327).             (OBS! allas bilder hem till Kent SENAST onsdag 140129!)

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info