Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 140609


Efter ett par avbokningar blev vi fyra sjökor, varav tre styrelsemedlemmar, som fikade i solen på vår terrass. Vi fick höra lite om Nationaldagsdyket (som jag missade i år) och tittade i kalendern inför sommaren och hösten.

 

Klubbmötena har i vår hamnat  måndagar jämna veckor och de dyk som ännu så länge är planerade ligger på jämna veckor. Vi har ju tyckt att det är en fördel att ha mötet samma vecka som det senare blir ett dyk i, för att kunna planera inför dyket vid behov. Vi beslöt därför köra vidare på jämna veckor i sommar och höst, för både dyk och måndagar.

 

Vid Årsmötet beslutade vi ju att köra vidare på den modell för dykplanering för sommar och höst som Patrik Kolmodin föreslog för ett par år sedan:

 

Varannan vecka (jämna) försöker vi ha en planerad dykutfärd.

Detta genom att ett antal medlemmar frivilligt anmäler sig som DYKUTFÄRANSVARIG för en eller flera veckor under perioden på förhand Den som sätter upp sig  som ANSVARIG får själv välja dag, tid, typ av dyk (exv  landdyk, utfärd med dykcenter, insjö, vrak etc) själv Någon vecka kan det alltså bli kvällsdyk i Gullmaren en vardag, en annan en helg hos Dyk-Leif, en tredje en dykdag på någon sommarställe etc DYKUTFÄRDSANSVARIG lägger ut en notis via bokat.se (helt OK att skriva att den som anmäler sig också SJÄLV får boka in sig på ett dykcenter om det är det valda dyket) Det går bra att direkt välja en eller flera av veckorna nedan och lägga ut på bokat.se, men skicka gärna ett mail till ordförande + webmaster (Anders resp Annika M) så kan vi uppdatera kalendariet med "tagna" veckor.

 

Aktuella veckor är:

v 26 (23-29/6)

v28 (7-13/7)

v30 (21-27/7)

(v32 är det redan bestämt Smögen; marinbiologihelg under Västerhavsveckan 7-10/8.Boka själv dykutfärder och ev boende en eller flera dagar)

v34 (18-24/8)

v36 (1-7/9)

(v38 är det redan bestämt jubileumshelg i Lysekil 19-21/9, med lördag 20/9 som festkväll. Glöm inte att boka boende på Strandflickorna och anmäla er till Annika M)

v40 (29/9-5/10)

 

(Spontana dyk med kort varsel går det ju bra att bara skicka ett mail om till alla eller ett urval)

 

Första klubbmöte efter sommaruppehållet bestämdes till måndag 140818. Därefter klubbmöte varannan vecka. För att jag skall slippa "jaga" bildvisare och andra med kort varsel ber jag er redan i sommar titta på vilken vecka just du kan visa bilder/film eller har något annat programförslag och meddela mig. Vi har ju ett antal resenärer och andra som har ovisade bilder/filmer redan nu.

 

Aktuella dagar första delen av sensommaren och hösten är:

 

Måndag 18/8 (även styrelsemöte)

Måndag  1/9

Måndag 15/9

Måndag 29/9

Måndag 13/10

Måndag 27/10

osv

Övriga dagar för styrelsemöten under hösten bestäms vid första styrelsemötet 18/8

 

Sammanfattning och uppmaningar:

 

1) TITTA IGENOM VECKORNA FÖR KLUBBDYK OVAN OCH ANMÄL DIG SOM "DYKUTFÄRDSANSVARIG" OCH LÄGG IN PÅ bokat.se

2) TITTA IGENOM MÅNDAGARNA I HÖST OCH ANMÄL DIG TILL MIG SOM BILDVISARE/PROGRAMANSVARIG (Klubben och dess verksamhet= medlemmarna!)

3) NÄR VI HAR HAFT KLUBBDYK ÄR DET KUL FÖR BÅDE DEM SOM INTE VAR MED OCH BRA FÖR HEMSIDAN SOM SKYLTFÖNSTER UTÅT OM NÅGON SKRIVER ETT INLÄGG TILL DYKDAGBOKEN SOM ANNIKA M LÄGGER PÅ

     HEMSIDAN

 

Ha en trevlig dyksommar och hoppas att vi ses på några klubbdyk!

Ordf

 

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info