Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 141117


19 (!) sjökor och sjökovänner träffades hemma hos John Gulliver för Höstmöte och bild-/filmvisning. John hade ordnat fika med mackor och Björn Molanders hustru bidrog med hembakade mjuka kakor.

Från Höstmötet kan rapporteras att medlemsavgifterna blir oförändrade 2015. Inga motioner hade inkommit och styrelsen föreslog väsentligen fortsatt oförändrad verksamhet nästa år. Bland övriga frågor tog jag upp att det är dags att slutbehandla frågan om viss sponsring av de som fick göra större eller fler bilder (än vad man vill ha själv för annat bruk i slutändan) till vår utställning i våras. Enligt mina noteringar var det EN person som hörde av sig om detta i våras. Om någon annan menar att man också gjorde detta; hör av er via mail! Kent Forsén talade om vår kommande utställning på Dykmässan i Stockholm och senare på Naturhistoriska muséet i Göteborg. Här finns det plats också för medlemmar som inte hann med i vintras och eventuella nya bilder från oss gamla utställare. Mer om detta i nytt mail efter möte i övermorgon i "utställningskommittén".

 

Efter Höstmötesförhandlingarna visade Björn och John film och bilder från höstens resa till Marsa Shagra. Fina bilder och filmer, där sköldpaddorna rönte störst uppskattning.

 

30/11 är det dags för Adventsdyk (hittills av mig planerat som landdyk). Patrik Kolmodin var dock sugen på att det skulle bli ett (eller egentligen två) båtdyk med i 1:a hand Kjell. OM FLER VILL SAMMA SAK HÖR AV ER! Blir det tillräckligt många som gör det får vi kanske tänka om.

 

Se också mail idag från Conny om klubbdyk på söndag! Blir det minst sex medlemmar som nappar kan det bli båtutfärd med Kjell; annars landdyk.

 

Vi har två datumsatta klubbträffar planerade i höst; måndag 141201 och 141215. VI SAKNAR DOCK PROGRAM, ÄVEN OM VI HAR UTLOVADE, MEN UPPSKJUTNA SÅDANA. HÖR AV ER DE SOM HAR BILDER/FILM OCH KAN VISA DESSA DAGAR! (Några från det andra Röda havs-gänget i höst exv?)

 

141201 kan vi INTE vara hemma hos Bergstedts (tjejträff där) men 141215 går det bra här hemma (eller någon annan stans.

 

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info