Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte 20150323


Snabbrapport Årsmötet DK Sjökorna


14 sjökor samlades på Connys jobb för Årsmöte. Inledningen blev dramatisk eftersom Conny kom ångande utifrån och i stress och med viss försening lyckades vi utlösa larmet i byggnaden.

 

Leif och Jonas valde att inte ställa upp för omval till styrelsen, medan Annika hade blivit övertalad att kvarstå. Som ny styrelsemedlem välkomnades Niklas Nilsson, medan en styrelsepost blev vakant. Övriga styrelsemedlemmar och andra funktionärer hade accepterat omval.

 

John meddelade att han av hälsoskäl beslutat sig för att avsluta dykkarriären. Vi tackade John för hans insatser under många år. John vill dock fortsatt vara medlem och följer gärna med som åskådare och funktionär på våra utfärder framöver och vill naturligtvis se våra bilder på klubbträffarna.

 

I anledning av att John slutar dyka kommer det inte vara han som organiserar dykresor medellångt bort (läs i första hand Röda havet) i fortsättningen.

 

Vilka kan tänka sig en resa till Röda havet (eller annat mål med max c:a fem timmars flygresa) och en veckas bortovaro i höst?

 

Nästa bildvisning blir Niklas Nilsson med Norge-tema; 150420, antingen hemma hos Niklas eller på Niklas jobb; besked kommer.

 

För oss som haft uppehåll i dykningen under vintern blir 1:a maj premiär (Släggö). Kommer på bokat.se inom kort.

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info