Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 150309


15 sjökor samlades i Scuba Divers lokaler som de vänligen ställt till kvällens värd Mats Forsbergs förfogande. Mats visade bilder från sin resa till Azorerna, ön S:a Maria, i somras. Vild och vacker ö ovanför vattnet med branta stup. Ibland långa båtutfärder, c:a 2 h enkel väg, trots snabbgående RIB. Med diverse stopp bl a för att titta på delfiner och snorkling, blev det långa dagr innan man var tillbaka på hotellet. Stora havsabborrar och djävulsrockor i stora stim (definitionsmässigt inte mantor, även om de såg ut som sådana), på varje dyk, samt en del andra fiskar. Även lite grottdyk. De tänkta höjdpunkterna i ö; blåhaj och valhaj, ville dock inte visa sig. Lite experimentella och konstnärliga vinklar fanns också med bland bilderna. Till fikat blev det kanelbullar och negerbollar, samt till slut öppnades en förpackning After Eight, trots att klockan då bara var 19.30.

 

Nästa onsdag; 150318, kommer Klas Malmberg och hans medförfattare att ha lokalt boksläpp på Naturhistoriska av nya boken om nudingar.

 

Om knappa två veckor; 150323, är det Årsmöte. Vi börjar närma oss vilken lokal det blir. I anslutning till Årsmötet visar Lennart Olsson nya bilder.

 

20 april

04 maj

18 maj

01 juni är planerade klubbkvällar. Vi saknar här ännu program. Vi har ju bl a Fredrik E:s 3 eller 4 ggr uppskjutna Röda-havs-bilder och bilder från medlemmarnas resor i höst och vinter att plocka in + bilder från dem som dyker under vintern

 

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info