Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20150831


Sju Sjökorna samlades hemma hos Bergstedts ikväll. På styrelsesidan inga beslutsärenden och diskussion fördes i alla frågor mellan alla närvarande.

 

Först kommenterade vi att vi åter har en svensk mästare i uv-foto i klubben. Grattis Peter och Ulf! I övrigt kom sjökor på plats 4,5,6,8 och tio. Vi tittade på alla medaljbilder (från SSDF:s hemsida; länk till rätt ställe finns på dykarna.nu, annars går man in på ssdf.se, välj uv-foto, välj där nyheter och sedan får man klicka på två färglagda ord i följd för att se resultatlistor och bilderna) via digitalprojektorn. Utöver totalguld blev det ett grenseger-guld, tre silver och två brons dito, för sjökor. (Webmaster kanske lägger ut något om resultaten som nyhet på vår hemsida).

 

Angående Sällskapet för Undervattensfotografi, som jag skickade ett separat mail om, var det ingen på mötet eller i inkomna mail som hade några invändningar mot att vi använder denna beteckning när visar bilder utanför vår närmaste krets och framför allt när vi vänder oss mot icke-dykare. Inte heller är det någon som har haft annat än lovord över det arbete som Kent och Fredrik lägger ned i den "självutnämnda" utställningskommitte'n. Frågan om att bilda en ekonomisk förening inom Sällskapet/klubben, för att enklare möjliggöra att vissa utställningar framöver kan göra break-even eller t o m ge ett visst netto, kommer att tas upp på Höstmötet.

 

"Utställningskommitte'n" berättade om arbetet med utställningen på P-huset Snipan, där alla är välkomna till invigningen 150914 kl 14; se särskilt mail och kalendariet!

 

Nästa unika utställning blir "Havets färgklickar" (nudingar) som del av Vårgårda naturfotofestival i allhelgonatid. Några har redan, i andra sammanhang, lämnat nuding-bilder att använda (även) i Vårgårda. Alla andra kommer om några veckor att bli ombedda lämna in upp till fem egna nudingbilder inför urval. Totalt 24-36 bilder får vi rum med. OBS! Detta är åter en utställning där deltagande fotografer förväntas producera sina egna utställningsbilder. Titta gärna redan nu igenom era nudingbilder!

 

Nästa större klubbdyk i Sverige lär bli uv-foto-workshopen på Patriks sommarställe om knappa tre veckor. Enligt mail från Patrik idag finns tre sängplatser kvar just nu!

 

Två gäng från klubben har valt att resa utomlands i samma period; Norge respektive Kanada.

 

Fredrik E har flera ovisade (och inte färdigbearbetade) bildprogram att visa oss i höst och senare. Kent har (minst) fyra program och kommer att visa ett i november och ett i december; se kalendariet! Titta i kalendariet och hör av dig till ordföranden om du har ett program att visa oss på de obokade dagarna. Särskilt angeläget i början av hösten när fler tänkbara bildvisare är bortresta! Höstens resor enligt ovan och årets uv-foto-workshop bör väl också resultera i måndagsprogram!

 

Kanske någon (Jonas?) kontaktar Kjell om en Flora III-utfärd i höst. Någon kväll bör det väl bli bläckfiskspaning i Gullmaren framöver. Hösthelg på Smögen eller hos Dyk-Leif? Någon som vill dra för detta?

 

Kalendarium

 

Dyk

18-20/9 uv-foto-workshopen

29/11     1:a-Advents-dyket

31/12.     Nyårsdyket

 

Måndagar

14/9  Invigning av utställningen på P-huset Snipan kl 14 (OBS! tiden)

 

 

21/9  program saknas

 5/10 styrelsemöte (inför Höstmötet) och möte (program saknas)

19/10 Höstmöte (bildvisare saknas) (Ulf/Conny hur ser det ut med lokaler?)

 2/11 styrelsemöte? och möte (program saknas)

16/11 Kent svarar för program

30/11 program saknas

14/12 styrelsemöte? och möte; Kent svarar för program

 

 

 

Med vänlig hälsning

Anders Bergstedt

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info