Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 160314


Vi hade årsmöte 160314. Ett drygt tiotal medlemmar närvarade. Det blev valt en ny styrelse, med någon liten förändring. Ulf Gingsjö håller i det officiella protokollet. Patrik Kolmodin visade efter årsmötesförhandlingarna nya och gamla bilder.

Vi beslutade att i princip pröva upplägget med dykutfärdsansvariga v a v underhögsäsong även i år, enligt samma modell som tidigare, trots lite blandat resultat.

Mer näraliggande i tid är frivilliga måndagsansvariga. I nuläget har vi bara Kent Forsén nästa måndag 160411.

Vi hade dessutom nu i torsdags 160331 ett konstituerande möte för att starta Sällskapet för Undervattensfotografi som ekonomisk förening, enligt beslut vid årsmötet. Mer info kommer efter hand.

Av dyk kan vi än så länge nämna 1:a maj på Släggö, lämpligt för dem som då ännu inte varit i i Sverige. Helgen som avslutas med 1:a maj håller Klas Malmberg nudingkurs på Smögen. Klas återkommer till Smögen v 32 under Västerhavsveckan. Kul om några sjökor passar på att besöka dykcentret då och dyka.

I ö kan ordf meddela att han med nöd och näppe, pga förkylning, han med ETT dyk innan det var dags att åka hem från Fuerteventura i förra veckan. Dyksäsong nr 40 är därmed inledd!

Det finns inget album kopplat till denna sida.


Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info