Hoppa till sidans innehåll

Mötesprotokoll 20170328


10 sjökor samlades på Patrik Kolmodins jobb för årsmöte och bildvisning igår. På alla förtroendeposter blev det omval, frånsett att Annika Malmberg avgår ur valberedningen och en av tre platser där blev obesatt.

 

Johan Arnell accepterade att ta en ledamotsplats i styrelsen, som därmed, till skillnad från 2016, är fullbesatt.

Ulf Gingsjö hade förhinder och därmed fick vi ingen redovisning (och inget beslut) angående ett andra luft- (och nitrox-)fyllningsavtal (på Hisingen). Frågan delegeras till styrelsen.

 

Kassören åtog sig att uppdatera sändlistan i bokat.se i samband med att medlemmar byter mailadress och ny medlemmar tillkommer.

 

För 2017 planeras inga nyheter. Dykresor tillkommer på olika medlemmars initiativ, utan att styrelsen behöver mana fram sådana. Måndagsträffarna är det skralare med, men vi fortsätter "tjata". Vi prövar även i år att man får anmäla sig som dykutfärdsansvarig för olika veckor under högsäsongen, och därmed en möjlighet att själv påverka vilken typ av dyk, veckodag etc som blir aktuell. Traditionella dyk som 1:a maj, Nationaldagen, 1:a Advent och Nyårsdyket li9gger fast, liksom dyk på dykcentret på Smögen under Västerhavsveckan.

 

Uv-foto-workshopen, tillika klubbmästerskap i uv-foto återkommer i år. Preliminärt 1:a helgen i september, med reservation för byte av helg, om det krockar med arbetshelg på den vid workshopen använda Penelope-bryggan.

 

Efter Årsmötesförhandlingarna visade Patrik bilder från en långresa till Filipinerna, med stopp på tre olika orter/dykresorts. Fina bilder på mandarinfisk, sjöhästar, gobis, frogfish mm.

 

Vi kommer att kalla till ett kort årsmöte i Sällskapet för Undervattensfoto inom kort. Av olika skäl gick det inte att samordna med dagens möte. Flera som förväntas betala in till även Sällskapet har ännu inte gjort det (inklusive ordföranden).

 

Nästa gång vi ses är redan torsdag denna vecka då klubben/Sällskapet har bildvisning på Naturhistoriska.

 

I ö efterlyser vi programansvariga för kommande måndagsträffar.

Uppdaterad: 05 JAN 2018 16:08 Skribent: Annika Malmberg
E-post: This is a mailto link

Postadress:
DK Sjökorna - Sportdykning
c/o Björn Molander, Skepparegången 8
41318 Göteborg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info